A kansasi egyetem kutatói vizsgálatuk középpontjába a flörtöt állították. Számos interjú elemzése és videó megtekintése után arra következtetésre jutottak, hogy az ember ötféle módon flörtöl, és ami ennél is megdöbbentőbb, hogy semmilyen különbséget nem véltek felfedezni a férfiak és a nők közeledési technikája között. Nézd meg, milyen fajtái léteznek a szexi ismerkedésnek, és döntsd el, te melyik kategóriába tartozol!

620x0 (1)

1. Fizikai flört

Akik ezt a technikát alkalmazzák, nem félnek kimutatni a vonzalmukat a másik fél iránt. Szexuális érdeklődésük nem rejtik véka alá, könnyen beleugranak egy-egy kapcsolatba, ha megvan a kémia. Általában érintéssel párosul a kacér viselkedés.

2. Hagyományos flört

Ők tisztelik a régimódi értékeket. Szeretik megismerni a másikat, mielőtt ágyba bújnának. Így a szexuális kapcsolatot gyakran számos randevú előzi meg, melyek a sok beszélgetésre épülnek.

A férfi hosszan udvarol, a nő kacérkodik, de nehezen adja be a derekát, kéreti magát.

3. Játékos flört

620x0 (2)

Ez a fajta ismerkedés ritkán hoz komoly kapcsolatot. A technika inkább csak a saját önbecsülés növelésére, nem pedig a párkeresésre irányul.

4. Udvarias flört

Az illendőség szabályait szigorúan betartva, nincs szexuális utalás.Általában az ilyen ember a “lassú víz partot mos” elvét követi, de ha egyszer eléri a célját, biztos, hogy gondoskodó és megbízható társ lesz.

5. Őszinte flört

Őszinte érdeklődés afelől, hogy ki, mit vár a másiktól, mire számíthat, ha kapcsolatról van szó. Mély érzelmi kötődés a felek között. Meglepő módon a férfiak körében gyakoribb.