Már rég elmúlt éjfél, és te még mindig nem tudsz elaludni? Tisztában vagy vele, hogy pihenned kéne, hisz reggel korán kell kelned, de sehogy sem találod meg a „kikapcsológombot”?

Valamennyien tapasztaltuk már ezt a bosszantó érzést legalább egyszer az életünkben. És meg vagyunk győződve, hogy valamennyiünknek megvan a jól bevált módszere ezekre az esetekre, amivel végül mégis álmot varázsolunk a szemeinkre.

Talán bárányokat számlálsz vagy az orvosok által ajánlott légzési technikákat szoktad ilyenkor -bevetni? Talán az olvasással próbálkozol, vagy inkább bekapcsolod a tévét? Következőkor kipróbálhatnád az alábbi módszert, melyet ez a családanya ajánl neked: a táncot!

Éjnek közepén kelj fel, tedd fel a kedvenc lemezed, és járd a táncot! Természetesen jobb, ha azért nem a maximális hangerővel hallgatod, mégis éjjel van és a szomszédok talán alszanak. De ahelyett, hogy egy csésze nyugtató teát szürcsölnél, inkább kövesd az alábbi példát. Az anya és a fia a konyha padlóját használja táncparkettként, és kimerülésig pörög Meghan Trainor slágerére. A páros hatalmas műsort produkál a „színpadon”, mindemellett a fizikai aktivitástól annyira elfárad, hogy nem igényli a ringatást ágybabújás után! Mi ki fogjuk próbálni. És te?