Ahogyan korábban minden évben, a barbadosi Kadooment Napon idén is különlegesen leheletnyi ruhába bújt a barbadosi pophercegnő, Rihanna. Az énekesnő hazája legnagyobb karneváljára minden évben valami lenyűgöző aprósággal készül, szó szerint. Rihanna öltözéke ugyanis káprázatos volt ugyan, de olyannyira aprócska, hogy csodaszámba megy, hogy az énekesnő végül nem villantott.

A kristályokból megálmodott bikini Rihanna gyakorlatilag minden porcikáját láthatóvá tette. A popikon egyébként sem szégyenlős és igen ritkán öltözik úgy, hogy eltakarja méltán kedvelt bájait, a Kadooment Napra azonban mindig valami különlegesen apró ruhadarabbal készül. Egyvalami azonban biztos: bármilyen bátran táncolt, ugrált az énekesnő, bármilyen szenvedélyesen is simult hozzá élete első szerelméhez, a szintén barbadosi Negus Sealyhez, öltözéke rezzenéstelenül, tökéletesen helytállt, egyetlen milliméterrel sem mutatva többet, mint amennyit a tervek szerint mutatnia kellett.

Megjegyzendő, hogy a Kadooment Nap jellege tekintetében az ilyen jellegű öltözet gyakorlatilag kötelező, Rihanna outfitje egyes barbadosi hölgyek ruhakölteményéhez képest szinte visszafogottnak, szolidnak nevezhető.