A hűtlenség a megcsalt fél számára fájdalmas, sok esetben sokkoló is lehet. Megrendül a kiépített bizalom, amit nagyon nehéz visszaszerezni. Marylandi tudósok megállapították, hogy a félrelépések nemcsak lelki sérüléseket okoznak, hiszen ezek kapcsán következik be a legtöbb péniszbaleset is.

620x0

Most azt gondolnád, biztosan a sértett felek okozzák a sokszor életveszélyes sérüléseket a csalfa párjuknak. A kutatás szerint azonban ez nem így van. A súlyos következményekkel járó baleseteket önmaguknak okozzák a férfiak azzal, hogy a vér a fejükből a lábuk közé tolul és elvesztik az kontrollt.

620x0 (1)

Jól válaszd meg a helyet!

A népszerű tanulmány urológus vezetője azt állítja, a péniszroncsoló kalandok fő oka, hogy házasságtörés esetén a csalfa felek nem válogatnak a szexre alkalmas helyszínek között. Sok pasi túl hirtelen bonyolódik extrém szexpozícióba, s az ilyen aktus során a hímvessző gyakran szenved sérülést.

Ehhez pedig nincs szükség extrém környezetre, elég egy kicsi autó hátsó ülése vagy éppen egy szűk lift.

Ne veszítsd el a fejed!

Amikor a nemi vágyak felfokozzák a vérnyomást és alig várod, hogy jóllakasd kiéhezett tested, nemigazán vagy ura a péniszednek.A figyelmetlenség miatt azonban az ügyeleten köthetsz ki, és számíthatsz egy kínos beszélgetésre is a pároddal.

620x0 (2)

Ne engedd fel a lóra!

Ha a hűtlenséget nem akarod elkerülni, akkor legalább a férfiasságodra ügyelj. A mindent elsöprő aktus alatt ne engedd, hogy a partnered felüljön a lóra.Amikor ugyanis a nő irányít, nehezebben tudod a mozgását visszafogni. Hiába ragadod meg a csípőjét megpróbálva ezzel tompítani a lovaglás erejét, a legtöbbször ez a póz vezet a végzetes pénisztörésekhez.

620x0 (3)

Tehát lehetsz óvatos és körültekintő, de mielőtt félrekacsintgatnál, tedd fel magadnak a kérdést, vajon megéri-e.

(forrás: ripost)