Még egy indok, ami­ért ér­de­mes új cipőt be­sze­rez­ned! Gyűjtsd az üres do­bo­zo­kat, mert nem­csak szép, de hasz­nos hol­mi­kat ké­szít­hetsz be­lő­lük. Mu­tat­juk a leg­jobb öt­le­te­ket!

Fillérekből ötletes és hasznos dolgokat készíthetsz. Pár hozzávaló, egy kis kézügyesség és szuper átalakuláson megy keresztül egy egyszerű cipősdoboz.

Piknik kosár

620x0

Egy ilyen kosárral csak fokozhatod a piknik élményét. Béleld ki a dobozt egy szép csomagolópapírral, szalagból készítsd el a füleket, majd ragaszd fel a két oldalára.  Végül masnival, szalaggal, saját ízlésed, kreativitásod szerint dekorálhatod.

Rekeszes ceruzatartó

hnfgnng

Nemcsak szép, de jól áttekinthető ceruzatartó rekeszt készíthetsz egy üres cipős dobozból és néhány vécépapír gurigából. Vond be a dobozt kívül-belül dekorpapírral, majd helyezd bele a gurigákat jó szorosan egymás mellé, hogy ne mozdulhassanak el. Máris rendszerezheted a ceruzákat, tollakat!

Praktikus kosárka

zhujtztg

Bájos, rusztikus kosarad lehet fillérekből. Tekerd körbe a doboz külső részét zsineggel, rögzítsd ragasztóval, majd a belsejét ízlésed szerinti vászonnal béleld ki.

Fali polc

ghjmhjmg

Bár nagy súlyok tárolására nem alkalmas, azonban szuper dekoráció lehet a falakon néhány cipős dobozból készült ötletes polc. A legolcsóbb látványelem! Használj több különböző méretű dobozt, dekoráld különleges színű és mintájú csomagoló papírral, esetleg fesd le, majd rögzítsd a falra.

Kábelrendező

uiklzkz

Szüntesd meg az asztalodon a kábelek okozta káoszt! Nemcsak hasznos, de mutatós is!  Vágd ki a kábelek nyílását a doboz mindkét oldalán, majd dekoráld a dobozodat szép papírral. Ne felejtsd el felcímkézni!

Tároló

620x0

A legolcsóbb és legegyszerűbb tárolót cipősdobozból készítheted. Gyűjts össze pár azonos méretű dobozt, majd kívül-belül vond be dekorpapírral. Tegyél rá címkét, így később rögtön megtalálod, amit keresel.