Ez minden idők egyik legfélelmetesebb filmje! Nem csoda, ha még egy cicamica is megrémül Albert Hitchcock hajmeresztő produkciójától, a Psychótól! Azonban nagyon cuki a kismacska, miközben a filmet bámulja. Ezért ő most a világháló sztárja.

macsek-hooror-film

A kilenc hónapos Tabby-Bengáli fajkeverék, akár a nagyok, figyelmesen kémleli a képernyőt. Meg sem fordul a parányi kis fejében, hogy amit látni fog, az messze sem neki való. De hát mi, emberek is pontosan ilyenek vagyunk: kíváncsiak minden újra. Viszont nem mindannyiunknak a reakcióját lehetett ennyire élethűen megörökíteni, mint most a kis Togepiét!

A macsek épp azt a jelenetet követte szemmel, amikor a filmbeli Lila Crane megtalálja Norma Bates mumifikálódott holttestét egy hintaszékben. Ha láttad a filmet, pontosan tudod, miről beszélünk. De ha még nem, elegendő lesz a kiscica pupilláinak tágulását figyelned, és máris világos lesz számodra, hogy mennyire rémísztő egy jelenet! Ahogy a zene is kezd egyre élénkebbé és hátborzongatóbbá válni, úgy Togepi szemei is egyre gyorsabban cikáznak jobbra-balra, míg végül a sikoly véget vet a kíváncsiskodásnak.

Érdemes lesz végignézned! Csak alig 1 perc, és tényleg nagyon aranyos!