Az emberi test arányairól és szépségeiről talán évezredek óta folyik a vita. Szerintetek létezik egyáltalán ideális női test? Ha igen, milyen lenne ennek az elképzelt hölgynek a válla, csípője, dereka? Milyen hosszú lenne vajon a lába? Mekkorák lennének a mellei? Kinek a vonásaira emlékeztetne az arca, a szomszédban lakó lányra, vagy egy celebére? A test arányai számítanának-e?

Nos, megszületett az első modell, amelyet teljesen hétköznapi emberek raktak össze. Egy fehérnemű kereskedő cég ugyanis arra kért 500 nőt és 500 férfit, hogy alkossa meg a számukra ideális női, illetve férfi testet. Szupermodellek és hírességek testének részleteiből állt össze a végeredmény. Mint kiderült, egyetlen ponton sem egyezik a nők és a férfiak véleménye…

asp_620_women

A csajoknak leginkább Katalin hercegné haja, Cara Delevigne arca és Jennifer Aniston mellei jönnek be. Az ideális nő csípője szerintük olyan, mint Emma Watsoné, a hasát Gwyneth Paltrow, a lábait pedig az ötvenévesen is bombasztikus külsejű Elle McPherson kölcsönzi.

A férfiak a jelek szerint oda vannak Scarlett Johansson hajáért és Megan Fox arcáért. Kim Kardashian melle és Michelle Keegan hasa tetszik nekik, valamint Kelly Brook csípője és Tarnsformersből ismert Rosie Huntington-Whiteley lábai.

(forrás: szeretlekmagyarorszag)