Vajon mik a nők legmerészebb álmai? Mire vágynak titkon, amikor egy beteljesületlen együttlétről képzelegnek? Mi az, amit nem mernek elmondani, pedig gyakran játsszák le a fejükben? Körülnéztünk néhány internetes fórumon, és összegyűjtöttük a legérdekesebb fantáziákat…

Felhúzva indulni el egy családi eseményre

“Régóta vágyom már erre, de még egyszer sem sikerült kiviteleznünk a pasimmal. Azt szeretném, ha szinte a csúcspontig húznánk egymást, de még az orgazmus előtt abbahagynánk az együttlétet. Aztán így mennénk el egy családi eseményre, buliba vagy bárhová, emberek közé. Szeretném látni, ahogyan egész este a folytatásra vágyik, és ahogyan alig bírunk magunkkal a félbehagyott szex miatt. De idáig valahogy sosem jutunk el, mert eddig egyszer sem bírtuk félbehagyni, amit elkezdtünk.”

620x0 (11)

Egy forgalmas utcán egymásnak esni

“Viszonylag gátlásos vagyok. Attól tartok, ez a vágyam örökre csak fantázia marad. De attól a gondolattól teljesen beindulok, hogy a párommal egy forgalmas utcán vagy téren esünk egymásnak, és egy kapualjba húzódva szexelünk, ahol nem látnak minket, de mégis bárki arra jöhet.”

620x0 (12)

Szex egy vadidegennel

“Volt már egy éjszakás kalandom, de azért nem vagyok az a fajta lány, aki teljesen ismeretlenekkel fekszik le. Pedig izgalmas lehet. Úgy képzelem el, hogy meglátjuk egymást, izzani kezd köztünk a levegő, aztán

mindenféle ismerkedés vagy beszélgetés nélkül már egymásban vagyunk, aztán soha többet nem is találkozunk.

Talán egyszer, ha bátrabb leszek, ki is próbálom. Nagyon szexi élmény lehet.”

620x0 (13)

A legjobb barátnővel

“Nem vagyok leszbikus. Mindig csak fiúkkal jártam, és soha nem kívántam meg egyetlen lány sem. A legjobb barátnőmmel viszont közeli a kapcsolatunk, nagyon bensőséges a barátságunk, ráadásul elképesztően vonzó és szép nőnek tartom.

620x0 (14)

Néha elképzelem, hogy egy este, amikor egymásnál alszunk, megcsókoljuk egymást, és felfedezzük egymás testét. Nem értem, miért gondolok rá így, nem szeretném kockáztatni a barátságunkat sem, de ezt a képet eddig mégsem sikerült kiverni a fejemből.”

Csoportszex csak férfiakkal

“Egyszer volt részem abban, hogy milyen érzés egy csoportszexben részt venni. Hárman voltunk lányok, három srác volt velünk.

620x0 (15)

Kicsit mindenki játszott mindenkivel, de leginkább csak attól volt izgalmas, hogy végül nézték egymást a párok. Jó lenne kipróbálni, milyen lehet más lányok nélkül, csak a fiúkkal.

Vadító lehet, hogy minden testrészemet egy-egy kéz simogatja, és egyszerre többen kényeztetik a testem…”

(forrás: ripost)