A sorselemzők szerint egyáltalán nem véletlen, hogy melyik évben, melyik hónapban és melyik napon látjuk meg a napvilágot.

Az alábbiakban most kideríthetjük személyiségünk legmélyebb titkait, csak meg kell határoznunk azt, hogy milyen páros-páratlan kódhoz tartozunk.

A következőképpen kell elvégezni a számolást.

Példa: a születési dátum 1977. november 14-e.

1+9+7+7 = 24 = 2+4 = 6, ami páros szám

A november az a 11. hónap, így tehát 1+1 = 2, ami szintén páros szám.

És a nap a 14-es, ami 1+4 = 5, ami páratlan.

Tehát a kód a következő: páros-páros-páratlan.

Ha mindenki kiszámította a kódját, most itt olvashatja a jellemzést.

Páratlan-pártatlan-páratlan

Ezek az emberek állandóan a jó dolgokat veszik észre, optimisták, fontosak számukra a lelki dolgok, kreatívak, művészi érzékkel rendelkeznek, álmodozók. És emiatt nem mindig képesek megvalóstani vágyaikat, de a teremtő energiák mindig a segítségükre lesznek. Hisznek a szerelemben, de sokszor bajba is kerülnek emiatt. Érzelmileg nem mindig kiegyensúlyozottak, olykor sebezhetővé válnak, és ilyenkor úgy érzik, hogy nincs sok értelme az életüknek.
Empatikusak, de nem ajánlott feldühíteni őket.

Páratlan-páratlan-páros

Ezek a személyek érzelmileg képesek túlzásokba esni, amit ráadásul remekül tudnak álcázni. Nagyon visszafogottak, nem árulják el a terveiket, céljaikat. Ezek az emberek legtöbbször maszkot hordanak, nem engedik közel magukhoz még a családtagjaikat sem. Művészi hajlammal rendelkeznek, és sokra vihetik ezen a területen.

Páratlan-páros-páratlan

Ezek az emberek jelentős felfedezővé válhatnak, hiszen mindenük a kísérletezés, az új dolgokkal való megismerkedés. A reális tudományok mellett érdekli őket a spirituális világ is, ezért képesek megtalálni a harmonikus boldogságot az életükben. Nem foglalkoznak az előítéletekkel, szeretnek szeretetben, barátságban élni mindenkivel. Dinamikus személyek, akik mellett nem lehet unatkozni.

Páros-páratlan-páratlan

Ezek az emberek határozottak, pragmatikusak, céltudatosak, cselekvőképesek. Fogékonyak az okkultizmus iránt, de szeretnek sportolni, sőt profi sportolók is kikerülhetnek közülük. Számukra minden dolog fontos, mindent teljes odaadással végeznek. Remek szobrász, festő, építő válhat belőlük.

Páratlan-páros-páros

Ezek az emberek minden szinten harmóniában vannak magukkal, úgy az anyagiak, mint a lelki dolgok tekintetében. A tudományok területen érhetnek el sok sikereket, matematikusok, orvosok válhatnak belőlük. Nincs előttük akadály, toleránsak, nyugodt természetűek, játékosak, jókedvűek.

Páros-páratlan-páros

Ezek az emberek többnyire visszafogottak, nyugodtak, mindig tudják, hogy mit kell tenniük. Ez abban segíti őket, hogy a szakmájukban sikeresek legyenek, ezért remek vezető válhat belőlük, akik képesek az emberek meggyőzésére. Ha netán az életük túl monotonná válna, megtalálják a módját annak, hogy kissé bonyolulttá tegyék a napjukat.

Páros-páros-páratlan

Ezekből az emberekből többnyire pszichológusok, pszichiáterek sebészek válnak. Gyorsan és hatékonyan dolgoznak. A gazdasági területen is megállják a helyüket, ahol a saját érdekeiknek megfelelő döntéseket hoznak. Jó barátok válhatnak belőlük. Pragmatikus és racionális emberek, akik nem hisznek a lehetetlenben.

Páros-páros-páros

Inkább az ésszerűség vezeti őket, de megvan bennünk a lelki oldal is. Tudják azt, hogy nincsenek művészi kvalitásaik, de éppen ezért mindent megtesznek, hogy támogassák a kultúrát, a tehetséges embereket. Nagyszerű műkritikus válhat belőlük.

Szerző: tudasfaja.com