Alaposan kinevettette magát egy indiai gazdag üzletember, aki szép összeget adományozott arra, hogy egy megemlékező plakátot készítsenek, majd állítsanak is fel a nemrég megboldogult Nelson Mandela dél-afrikai elnök emlékére. Vágya teljesült is azonban a plakátokról nem Nelson Mandela néz vissza az emberekre, hanem egy amerikai színész.

A baki valószínűleg abból adódik, hogy Morgan Freeman valóban alakította Nelson Mandelát a 2009-es, Invictus című filmben, azonban ettől még nem válik a dél-afrikai elnökké. Bár Morgan Freeman rendkívül jó színész, azt el kell ismerni, annyira azért még ő sem profi, hogy valóban átváltozzon azzá az emberré, akit alakított.

baki

A plakátot finanszírozó indiai üzletember joggal lehet dühös, ugyanis valószínűleg nem kevés pénzbe kerültek a plakátok, ami így pocsékba ment, ráadásul a szégyen az övé, az egész világ rajta nevet. A plakát lévő „Büszkének kell lennünk arra, hogy egy korban élhettünk velük” felirat viszont Morgan Freeman számára alighanem igen hízelgő lehet.