Számos applikáció közül választhatsz, ha egy kicsit feldobnád a hétköznapi rutint. Csak rákeresel az áruházban, letöltöd az applikációt, és már élvezheted is a tartalmat. A technika fejlődik. Élj vele!

620x0 (14)

Ne félj kattintani. Némelyik alkalmazás elsőre kicsit bizarrnak tűnhet, ám a célja mindegyiknek ugyanaz: legyen forróbb az ágyatok!

620x0 (15)

Lapozgass, töltögess, és találd meg, mitől lesz világrengető a beteljesedés, és falrengető az orgazmus nálatok is!

620x0 (16)

Kindu (Google play, iTunes)

Kipróbálnád hármasban? Beindítana egy kis autózás? Nem baj, ha nehezedre esik beszélni a kényes témákról! Ez az applikáció átlendít a szégyenlős időszakodon. Nincs más dolgod, mint beállítani a dátumot és a vágyott helyzetet, majd megkérni a partnered, hogy ő is tegye ugyanezt. Ha a rendszer egyezést talál, azonnal szólni fog nektek, hogy mindketten készen álltok a közös kalandra!

1

OhMibod (Google play, iTunes)

Íme, egy újabb lehetőség az okosmobil-szex-piacról. Miután épp ez a cég hatalmas sikert aratott a zenére hangolt vibrátorokkal, ismét nagyot szól az ötletük. Elképesztően izgalmas játékszert adnak kezedbe, ez pedig nem más, mint a wifin keresztül irányítható szexkütyü.

620x0 (17)

iKamasutra (Google play, iTunes)

Ha nem jön az ihlet, ha nem jön a vágy, akkor épperre az applikációra lehet szükséged. Lépj túl a misszionárius pózon, és nyálazd át virtuálisan a több mint 100 pózt kínáló alkalmazást. Nemcsak követendő testhelyzeteket fogsz itt találni, de számos oktató és vágyfokozóvideóhoz is hozzájutsz ezzel a letöltéssel. Ne gondolkozz, másolj!

620x0 (18)

Spreadsheets (iTunes)

Ha a testi örömökön túl esetleg kihívást is látsz a szexben, íme a neked való játékszer. Szuper lesz a móka: a telefonodat egyszerűen fektesd magatok közé az ágyba! Nem vicc! Tényleg nincs más dolgod, mint az édeshármas a mobiloddal. Ez az okos kis alkalmazás képes rögzíteni az összes fontos momentumot. Úgy mint a lökések számát, az aktus hosszát, de még az öröm hangjainak a hangerejét is. És mindennek a végén kapsz egy statisztikát, mely, a többi izgalmas együttlét adataivalegyütt, egy rendkívül beszédes táblázattá áll össze.

620x0 (19)

I just made love (Google play)

Gyakorlatilag egy „helló, itt vagyok és épp kielégültem”- térkép. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy láttasd magad, és láss másokat, akik épp most vannak a közepén, vagy épp befejeztek egy aktust. Az alkalmazás segítségével bármikor megnézheted, hogy van-e  a közeledben bárki, aki épp most éli át a nap legszebb pillanatait. Állítólag az információ, hogy a közeledben valaki épp most élvezi az szexet, majdnem olyan jó izgató, mintha te csinálnád.

620x0 (20)

(forrás: ripost)