Vicces térképeken jelenítette meg Yanko Tsvetkov a legtöbb sztereotípiát az egyes országokról, népekről. Egyszerű, színes képeken láthatjátok, hogy mit gondolnak egymásról, illetve rólunk Európa egyes nemzetei. Vagy éppen azt, hogy a Vatikán vajon mit gondolhat Európáról. A gyakran igen találó térképeket az Alphadesigner oldalon tette közzé.

A maró gúnnyal készült grafikákat ne vegyétek túl komolyan!

1. Európa országai az amerikaiak szerint

asp_620_eu_amerikaszerint

Magyarország az ütközőállamok közé tartozik, Románia Drakula lakhelye, Oroszország komcsi terület, Ausztriáról pedig csak A muzsika hangja ugrik be

2. Európa országai az osztrákok szerint

asp_620_eu_ausztria_szerint

Az osztrákok szerint mi az elveszett lelkek között vagyunk, Görögországról a gyorskaja, a gyros ugrik be, Olaszországról pedig a rossz klasszikus zene ugrik be

3. Európa országai a franciák szerint

asp_620_eu_franciakszerint

Magyarország: Sárközy földje. A németeket a legjobb barátaik, Szlovénia és Horvátország feltérképezhetetlen, a csehek nem européerek, a görögök hangos, szőrös emberek.

4. Európa országai a görögök szerint

asp_620_eu_gorogokszerint

Európa nagy részét munkafüggők lakják, mi hunok vagyunk, az osztrákok önzők, a lengyelekről a káposzta ugrik be, Angliáról George Michael, Törökország pedig igazából Kelet-Görögország…

5. Európa országai a németek szerint

asp_620_eu_nemetekszerint

Magyarok? Gulyás! Ausztria? Bécsi szelet! Olaszország? Pizza és múzeum! Anglia? Második világháborús kódfejtők! Franciaország? Eiffel Királyság! Németország? Nos, a nyugati része a perselymalac, a keleti pedig a proletariátus.

6. Európa országai az olaszok szerint

asp_620_eu_olaszokszerint

Magyarország=pornó sztárok (Ja, hogy Budapesten lakik Rocco Siffredi, és innen származik Staller Ilona…) A németek az órától függenek, Anglia=Wembley, a finnek mobiltelefon-készítők, Lengyelország az a pápai állam, Csehország sörállam.

7. Európa országai az oroszok szerint

asp_620_eu_oroszokszerint

A franciák szerintük a divat áldozatai, Németországban megkeresztelt nácik élnek, mi hunok vagyunk, Ausztria a sütik földje, a svédek a csoportos szex hívei, az írek részegek.

8. Európa országai a spanyolok szerint

asp_620_eu_spanyolokszerint

A magyarok hunok, az osztrákok önzők, Németország Szörnyella de Merkel otthona, a lengyelek szőke katolikusok, Olaszország Rómától északra fekvő területén anyuci kicsi fiai laknak, attól délre az eredeti Katalónia húzódik, Görögország=rossz olívaolaj, Szlovákiáról meg lövésük sincsen.

9. Európa országai a brit szigetek lakói szerint

asp_620_eu_ukszerint

Magyarországról a leves jut az eszükbe, másokról a sör, a szex, a drog, a dögvész, a vacak popzene vagy a bevándorlók. Az Unió pedig az Ördögi Európai Szövetséggel egyenlő.

10. Európa országai a latin-ameriaiak szerint

asp_620_eu_latinamerikaszerint

Táncolók és nem táncolók. Magyarország=Atilla, a hun.

11. Európa a Vatikán szerint

asp_620_eu_vatikanszerint

A magyarok katolikus dzsipók, a németek jóképű szőke fiúk, a csehek istentelen pogányok, a szlovákok jó emberek, a svédeket szexmániások, Ausztria a Habsburgok temetője, Spanyolország a szent föld – jelenleg melegek inváziója alatt.

12. Európa országai a melegek szerint

asp_620_eu_melegek

Magyarország: nem katonai pornó (Szlovákia viszont igen)

13. A mai Európa a régi Osztrák-Magyar Monarchia szerint

asp_620_eu_amonarchiaszerint

Monarchia=régi szép idők

14. Ilyen lesz Európa 2022-ben

asp_620_eu_jovoben

Magyar birodalom, és a bennünket körülvevő igencsak keletre húzódott Európai Unió. Egyik szomszédunk Merkel Birodalma.

(forrás: szeretlekmagyarorszag)