Te mi­lyen fa­zont hor­dasz a bu­gyid alatt? És vajon ez mit árul el rólad?

[cmamad id=”22203″ align=”center” tabid=”display-desktop” mobid=”display-desktop” stg=””]

Az első szőrszálak megjelenése még a felnőtté válás kezdetének egyik legegyértelműbb jele. Majd később, ahogyan telnek az évek, az ápolás, a szőrszálak megregulázása egy sokszor bosszantó és fáradságos rutin része. Lehet rövidre vágott, természetes, vékony vagy éppen háromszög alakú – te vajon melyiket szoktad választani? És vajon mit árul el a választásod a személyiségedről?

A természetes

Ahogyan az intim zónában, úgy életed minden területén szereted a természetességet, az ösztönösséget. Az a fajta nő vagy, aki boldogan táncol az esőben, aki szereti az érzékiséget, aki félig sütve fogyasztja a húst, és aki erős, intenzív érzéseket él meg.

620x0 (10)

A vékony csík

Összeszedett vagy, figyelsz a részletekre, követed a divatot. Sok dolgot kipróbálsz, van bátorságod újdonságokba belevágni, leginkább azért, mert szinte mindegyikben sikeres is leszel. Általában tangát viselsz, és többnyire jól érzed magad a bőrödben.

[cmamad id=”22203″ align=”center” tabid=”display-desktop” mobid=”display-desktop” stg=””]

A háromszög

Nem érdekelnek a múló trendek és divathóbortok, pontosan tudod, hogy mit szeretsz és mit nem. Határozott vagy és céltudatos, sok barátod van, és rendkívül jó vagy abban, hogy mindegyiküknek a megfelelő ajándékot válaszd, amikor ünneplésre kerül a sor.

A sebtében borotvált

Talán kívülről rendezettnek tűnsz, de valójában az életed gyakran káosz, mert szereted a spontán dolgokat, az új élményeket. Bámulatosan vagy képes zsonglőrködni az időddel, néha pedig olyan ötletekbe is belevágsz, amiket később megbánsz – például egy új frizura vagy egy tetoválás. Mivel nyugodt és kiegyensúlyozott a természeted, ezért a megbánt döntéseken sem rágódsz, és a nehéz élethelyzetek sem törnek össze.

620x0 (11)

Különleges formák (szívecske, nyíl stb)

Nagyon vágysz a figyelemre és arra, hogy emlékezetes, különleges legyél. Precíz vagy és ötletes, a baráti köröd kiterjedt. De vigyázz, mert a barátaid egy része leginkább azért van veled szívesen, mert tudják, hogy te ismered a jó helyeket, az izgalmas sztorikat, és szívesen segítesz nekik az elismerésükért.

A teljesen csupasz

Semmit nem csinálsz félgőzzel. Hajlamos vagy a végletes érzelmekre, maximalista vagy és rendezett. Fontos számodra, hogy rend és tisztaság vegyen körül, ügyelsz a részletekre. A lelked fiatal, és vigyázz, mert hajlamos lehetsz arra, hogy mások túlzottan befolyásoljanak.

[cmamad id=”22203″ align=”center” tabid=”display-desktop” mobid=”display-desktop” stg=””]