Rúzsozd ki magad a kedvenc rúzsoddal, cuppants egy darab papírra és nézd meg, mit árul el rólad a csókod nyoma!

Ha a szád  középen nyitva, az oldalán zárt

620x0

Nyitott vagy az új dolgokra, szereted a kalandot, a váratlan dolgokat. Kíváncsi, beszédes természeted miatt melletted nem unatkoznak az emberek, könnyen barátkozol. Ha az alsó és a felső ajkad között nagyobb a rés 1,5 cm-nél, akkor te vagy társaság középpontja, az aki irányítja a dolgokat!

Ha a szád sarkai nem érnek össze

620x0 (1)

Hamar elunod magad, ezért mindig mozgásban kell lenned, hogy jól érezd magad.Állandó pörgésed miatt egy kicsit szétszórt vagy,még be sem fejezel egy dolgot, de már a másikba fogsz bele. Hajlamos vagy a túlzásokra, előfordul, hogy makacsul ragaszkodsz kicsinyes dolgokhoz.

Téglalapforma

620x0 (2)

Imádsz másokról gondoskodni,szíved szerint mindenki anyukája lennél.Környezetedből szívesen fordulnak hozzád, mert megbízható vagy és lehet rád számítani. Remek öniróniával rendelkezel, képes vagy saját magadon is jót nevetni.

Ovális

620x0 (3)

Egy igazi diplomata, egy békefenntartó vagy! Mindenáron megpróbálod elkerülni a konfliktust, ezért soha nem mondasz nemet, mindent bevállalsz. Profin kezeled a stresszes helyzeteket.  Döntéseidben megfontolt vagy, ritkán tévedsz.

Háromszög

620x0 (4)

Ha valaha is kétséged volt afelől, hogy csapatban vezető legyél, akkor felejtsd el! Kiváló képességed van arra, hogy felismerd mások tehetségét és kihozd mindenkiből a maximumot. Odafigyelsz másokra, szeretsz adakozni. Remek kommunikációs készséggel rendelkezel.

Hullámos

620x0 (5)

Kreatív vagy, szeretsz a megszokottból kilépni, nem félsz kipróbálni őrült dolgokat és néha ezek be is jönnek. A hullámos rúzsnyomnál fontos a mérete:

ha kicsi: figyelsz a részletekre, határidőkre, megbízható, pontos vagy.

ha közepes:  mindig elfoglalt, sürgő-forgó nő vagy, szeretsz zsonglőrködni a dolgokkal.

ha nagy: csak nagyban tudsz gondolkozni, ha elsőre nem sikerül, amit szeretnél, nem kísérletezel vele újra.

Ha a felső ajkad vastagabb, mint az alsó

620x0 (6)

Nagyon tudsz másokra figyelni, de társalgásnál szeretsz a lényegről beszélni. A problémáktól nem riadsz vissza, szereted gyorsan megtalálni a megoldást, bosszant az időpocsékolás. Környezeted csodálja megbízhatóságod, és a gyors észjárásodat.

Teltebb alsó ajak

620x0 (7)

Igazán nagylelkű vagy! Szívesen megosztod ötleteidet, tehetségedet, gondolataidat. Szeretetreméltó személyiségnek tartanak, sok barátod van. Nyugodt és kiegyensúlyozott emberként ismernek, a stresszt jól kordában tudod tartani.

(forrás: ripost)