Mindig szeretnél szexi és vonzó lenni? A legtöbb nő figyel arra, hogy soha ne látszódjon a bugyi a ruha alatt. Erre a legalkalmasabb a falatnyi tanga, ami a legszűkebb nadrágban is láthatatlan. De a bugyinak számos szexi formája létezik. Míg az érzéki csipke igazán elegáns, addig a Borat- stílusúban nincs ember, aki ne tűnne torzszülöttnek.

Íme, a nagy bugyi enciklopédia!

1. V-alakú tanga

620x0 (11)

Ez a modell nem sokat hagy a képzeletre. Szinte mindent megmutat. Tökéletes választás egy olyan estéhez, ahol nem sok időt szánnál az előjátékra és inkább rögtön a dolgok közepébe vágnál.

2. Vadító keresztpántos

620x0 (12)

A cikk-cakkos, csipke bugyi jóval többet takar az előbb említettnél, és kialakításának köszönhetően eszméletlenül szexi. Ha szeretnél titokzatos maradni, de vadító is, akkor megtaláltad a tökéletes darabot.

3. Egyszerű fekete

620x0 (13)

Néha a kevesebb több. Az egyszerűség nagyon vonzó lehet egy pasi számára. Igazán nőies és kényelmes viselet. Nemcsak egy laza tévénézős estéhez ajánlott, hanem egy szenvedélyes együttléthez is.

4. Színtiszta erotika

620x0 (14)

A fehér csipke tanga lágyan követi a vonalaidat. Színe miatt szűzies, de mégis erotikus. V formája miatt a lényeg takarásban marad.

5. Középen hasított tanga

620x0 (15)

Ha házi sztriptíztáncosnő akarsz lenni, akkor ezt neked találták ki. Ha ilyet viselsz, egyáltalán nem vagy gátlásos. Szenvedélyes és vad szeretőként bolondítod a férfit az ágyban. Ha pedig nagy bátran napközben is hordod, valószínűleg mindig készen állsz egy kis huncutkodásra.

6. Mikro tanga

620x0 (16)

Szemtelenül kicsi. Némelyik pedig oldalt kapcsos, így még egyszerűbb a levétele. Ha nagyon sietsz, vagy a körülmények nem annyira megfelelőek az együttléthez, le sem kell venned a nadrágot. Csak kapcsoljátok ki és…

7. Kényelmes csipke

620x0 (17)

Ha nem szereted a tangát, teljes bugyiban is lehetsz dögös. Válaszd a tiszta csipkét, a színe pedig harmonizáljon az egyéniségeddel.

8. Western stílus

620x0 (18)

A hátul rojtos igencsak kacér. Vigyázz, ebben illik popsit rázni! Ha bevállalós vagy, hajrá! Viszont, ha a pasi nem vevő rá, könnyen komédiába torkollhat a meglepetés.

9. C-string bugyi

620x0 (19)

Ennek a bugyinak az előnye, hogy nincsenek pántjai, így egyáltalán nem látszódik a ruha alatt. De mi értelme? Nem jobb, akkor már bugyi nélkül?

10. Széles tanga

620x0 (20)

Elegáns és könnyed viselet a széles tanga, melynek lényege, hogy elölről úgy néz ki, mint egy normál bugyi, viszont hátul pántos. Kiemeli a popsit, de egyben kellően titokzatos.

11. Borat-stílus

620x0 (21)

Mindent szabad, csak ezt ne. Tényleg nem áll jól senkinek, különösen a szőrös férfiaknak. Lehet bármilyen jó alakod, ez biztosan röhejesen fog kinézni rajtad. Jó vicc, de maradjon is meg csak viccnek.

(forrás: ripost)