A hónap görög istennője a csillagjegyünkön keresztül árulja el a jóslatát.

MaiaMaia a tavasz, a termékenység és a május görög istennője, ami mellett ő a legidősebb és legszégyenlősebb nimfa, aki most a csillagjegyünkön keresztül tudatja velünk, hogy mire számíthatunk májusban az életünk egyes területein.

Kos: A görög istennő szerint pörgős, izgalmas hónap vár ránk, ám csak akkor lesznek csodálatos heteink, ha összekapjuk magunkat, erőnk teljében leszünk, mert ellenkező esetben nem leszünk képesek kihasználni a május adta lehetőségeket, és a problémákat sem tudjuk leküzdeni.

Fontos, hogy ne görcsöljünk rá a dolgokra, hanem engedjük, hogy minden úgy történjen, ahogy annak kell, ugyanis minden adott lesz ahhoz, hogy májusban beteljesítsük a vágyainkat. Maia emellett arra kér, hogy tartsunk ki, valamint hosszú távon gondolkodjunk. Az anyagiak terén nyugodtan költhetünk, mert májusban nem kell aggódnunk a pénzügyek miatt. A magánéletünkben igazán szenvedélyesen alakul a szerelmi életünk.

Bika: Maia szerint nagyon boldog, elégedett, romantikus és szerelemmel megtöltött május lesz az idei. A párkapcsolatunk területén megtaláljuk azt a partnert, akivel teljes lesz az összhang, nagy lesz a szerelem, és biztonságban érezzük magunkat mellette.

A gondtalan hetek az anyagiak terén is megmutatkoznak, mert kedvezően alakul a pénzügyi helyzetünk, ugyanis remek lehetőségeket használhatunk ki, ráadásul jól gazdálkodunk a vagyonunkkal. Az istennő azt tanácsolja, hogy gondolkodjunk el egy saját vállalkozás indításán. Habár májusban egész jól alakulnak a dolgaink, mégis némi hangulatingadozásra számíthatunk, de ez csak kicsit zavarja meg a derűs hónapot.

Ikrek: Maia szerint nagyszerű formában leszünk májusban. Megnő az önbizalmunk, ezt pedig látványosan mások tudtára hozzuk. A párkapcsolatban elültethetjük a kedvesünk fejében a gondolatot, hogy igazán szerencsés, amiért őt választottuk. A munkában is kiválóan teljesítünk májusban, sőt, még arra is jut időnk a saját feladataink mellett, hogy másoknak segítsünk.

Májusban tehát megpróbálunk mindenkit lenyűgözni. A hónapban nagy motivációt érzünk, hogy építsük a személyiségünket, a világunkat, az életünket, a kapcsolatainkat, és mindezért fáradhatatlanul teszünk. Maia csak arra figyelmeztet, hogy ne adjunk fel semmit, és a lustaságnak is álljunk ellen.Maia 2

Rák: Maia jóslata szerint a szerelem kerül főszerepbe májusban. Ha van párunk, akkor megpróbáljuk minden szabadidőnket vele tölteni, ami nem baj, hisz egy jó kapcsolat minden egyes nap igényli a törődést. Ha szinglik vagyunk, akkor az istennő azt üzeni, hogy nem kell aggódnunk, mert májusban nem marad észrevétlen a kisugárzásunk, tehát biztos, hogy számíthatunk egy új, romantikus viszonyra.

A munkahelyünkön sajnos nem tűnik fel ez a remek kisugárzás, ám ne keseredjünk el, ha nem ismerik el a tudásunkat, ténykedésünket, mert az élet hamarosan megteremti nekünk azt a lehetőséget, amely kihasználásával elismerésre teszünk szert.

Oroszlán: Maia gondoskodik róla, hogy ne maradjunk észrevétlenek májusban. Ennek eredményeként mindenki a közelünkben szeretne lenni, mert tőlünk várják a jó tanácsokat. Most nagyon sok lehetőségünk lesz társaságban forgolódni.

A nagy figyelem középpontjában azonban ne feledkezzünk el a párunkról se, hiszen hiányzunk neki! A munkában a kedvünk szerint alakulhatnak a körülmények, amiből hasznot húzhatunk. Mindezek fényébe ne csodálkozzunk, ha májusban megszaporodnak az irigyeink, akik közül néhány megpróbálja megkeseríteni az életünket.

Szűz: Májusban egyáltalán nem lesz okunk a panaszra, mert Maia garantálja, hogy mindent megkapjunk, ami a boldogsághoz, sikerhez szükséges. Előfordulhat, hogy kicsit stresszesek leszünk, ám ennek oka a túl nagy hajtás. Ha van párunk, akkor ő türelmes és támogató lesz, míg szingliként nincs okunk csüggedni. Maia azt tanácsolja, hogy a következő hetekben vegyük a kezünkbe a kezdeményezést, mert akkor rövid idő alatt találhatunk párt.

A munkahelyünkön elégedettek lesznek a teljesítményünkkel, ezt pedig azzal mutatják ki a főnökeink, hogy több, komolyabb feladatot adnak nekünk. Az anyagi helyzetünk is kifogástalan lesz. Az istennő mindemellett arra figyelmeztet, hogy ne felejtsünk el pihenni, mert abban az esetben, ha ezen spórolunk, akkor ő intézi el, hogy kénytelenek legyünk lazítani.

Mérleg: Maia jóslata szerint májusban máshol járunk lélekben. Leköt a gondolatvilágunk, ez pedig rengeteg álmodozást jelent. Új célokat találunk magunk, illetve a párkapcsolatunk jövőjét illetően is új terveket eszelünk ki.

Ezzel nem lenne baj, ha nem azzal járna, hogy az álmodozás miatt elhanyagoljuk a jelent és a párunkat. Az istennő szerint ennek az is lehet az oka, hogy nem érezzük, hogy a fizikai és a szellemi erőnk maximumán lennénk. A májusi jelenséget vehetjük jelnek, hogy ideje megváltoztatnunk az életmódunkat. Maia arra is figyelmeztet, hogy nemes dolog a segítségnyújtás, de a kölcsönt, nagyobb szívességeket inkább kerüljük a következő hetekben.workSkorpió: Maia szerint kifogástalanul alakul a szerelmi életünk májusban. A partnerünk tökéletesen betölti a szerepkörét, elegendő szabadságot ad nekünk, leveszi a vállunkról a terheket, és mindent megtesz azért, hogy zökkenőmentes legyen a kapcsolatunk.

Szingliként csak a nyitottságunkon múlik, hogy találunk-e új partnert. Az istennő szerint ezt a nyitottságot az életünk más területein is a javunkra fordíthatjuk, mert nagy előnyökre tehetünk szert májusban, amikor is pörgős, problémamentes időszak vár ránk.

Ebből következik, hogy sok nyugalomra nem számíthatunk. Maia arra is felhívja a figyelmünket, hogy ideje lenne megtanulnunk nemet mondani, mert a növekvő fizikai problémáink oka a túlterheltség.

Nyilas: Maia istennő szerint a szerelmi életünkben várható fordulópont májusban, mert a párunk meglepetéssel készül. Emellett érezni fogjuk, hogy mindent megtesz értünk, valamint fáradhatatlanul próbálja valóra váltani a vágyainkat. Ha egyedül vagyunk, akkor ne aggódjunk, mert májusban sok jelölt közül választhatjuk ki a nekünk leginkább megfelelőt.

Májusban igazán nem lesz okunk a panaszra, hiszen Maia mellett más istenek is a kegyeibe fogadnak. A munkában rengeteg feladatot kapunk, ez pedig azt is jelenti, hogy javulni kezd az anyagi helyzetünk. Maia azt kéri, hogy a sok jó mellett ne hagyjuk figyelmen kívül a testünk jelzéseit, mert csak így előzhetjük meg a betegséget.

Bak: Maia jóslata szerint nagyon sok szerelemben és szeretetben lesz részünk májusban. A következő hetekben romantikával teli, meghitt napokat tölthetünk együtt a kedvesünkkel, akivel rendkívül jól megértjük egymást, tehát igazán szerencsésnek mondhatjuk magunkat.

Az életünk más területeire is beköltözik a harmónia, bár a munkában összekaphatunk a főnökünkkel, aminek következményeként a felettesünk megnehezítheti az életünket. Az istennő szerint előfordulhat, hogy meg akarjuk változtatni a munkahelyünket és az otthonunkat, ugyanis ránk tör a vágy, hogy módosítsunk a mindennapokon. Alaposan gondoljuk át a terveinket, és csak az után változtassunk bármin is!loveVízöntő: Maia jóslata alapján tapadni fognak ránk a kérők májusban. Ezt elsősorban a hihetetlenül nagy önbizalmunknak, illetve a kisugárzásunknak köszönhetjük. A nagy hódítás mellett azonban figyeljünk oda a pénzügyeinkre, mert olyasmire adhatunk ki pénzt, amelynek árát a hónap többi részében megszenvedjük.

Hála a hihetetlen optimizmusunknak nem kell aggódnunk, hogy összetörünk, ám Maia a biztonság kedvéért küld valakit, aki figyel ránk, illetve segít a hasznos tanácsaival. Testileg és lelkileg remek formában leszünk májusban. Most minden lehetőségünk meglesz ahhoz, hogy jobb irányba tereljük az életünket, ám Maia arra kér, hogy ne kapkodjunk el semmit!

Halak: Maia arra figyelmeztet, hogy abban az esetben, ha mostanában kezdtünk egy új kapcsolatba, akkor a heves érzelmi kitöréseink miatt érezhetőek lesznek a súrlódások. Ez akkor is megtörténhet, ha már régi kapcsolatban élünk, ám ebben az esetben jobban tudjuk kezelni az érzelmi viharokat.

A munkában legyünk óvatosak, ha véleményt mondunk, mert könnyen összekaphatunk a főnökünkkel, ha rosszul tálaljuk a mondanivalónkat, ezzel pedig az állásunkat tehetjük kockára.

Maia jó hírt is tartogat a számunkra, ugyanis fellendül a társasági életünk, amely során befolyásos emberekkel ismerkedhetünk meg, és hasznos információkat szerezhetünk. Májusban jól tennénk, ha lassítanánk. Ne kapkodjuk el a terveink megvalósítását!

(Forrás: noiportal.hu)