A fogyókúrás tablettákat és különböző készítményeket és edzésprogramokat reklámozó előtte-utána képeknek a legtöbben szinte azonnal bedőlnek, pedig a megfelelő ruhadarabokkal, egy találó pózzal és a tökéletes megvilágítással a változás egy röpke negyedóra alatt véghezvihető.

 

Forrás: Melvfitness
Forrás: Melvfitness

Egy ausztrál személyi edző úgy döntött, be is bizonyítja ezt. Készített magáról egy közeli képet egy túlságosan szűk bikini alsóban, rémes tartással. Ezt követően a piros és elképesztően szűk bikini alsót egy számmal nagyobb feketére cserélte, bekente magát barnítókrémmel, kihúzta magát, csípőjét oldalra tolta, kis terpeszben állt, kezét a csípőjére tette és valamivel hátrébbról, egy szűrő beállításával készítette el a képet. A változás elképesztő.

 

Forrás: Bored Panda
Forrás: Bored Panda

Az ausztrál lány tettét egyébként egy másik személyi edző fotósorozata inspirálta: ezen a férfi bemutatta, hogyan lehet pár perc alatt sörhasból kockahas. Az elképesztő fotósorozat különböző képein pedig szinte csak a testtartás és a megvilágítás változott. A leglátványosabb előtte-utána képek többsége azonban még csak nem is ilyen apró trükkök segítségével készült, hanem a Photoshopnak köszönhető.

Forrás: Bored Panda
Forrás: Bored Panda