Mivel gyarapíthatja a tudásunkat a bennünk rejtőző istenség?


Ha megnézzük azokat a kultúrákat, amelyeknek tagjai több istenben hisznek, akkor láthatjuk, hogy néhány terület minden hiedelemvilágban megtalálható, tehát biztos, hogy akad legalább egy olyan isten, aki a termékenységért, egészségért, családért, szerelemért vagy szexért felel.

Minket most a szexistennők érdekelnek, ugyanis minden csillagjegyhez tartózik egy, aki megmutatja, hogy miképpen kamatoztathatjuk a szexuális képességeinket.

Kos – Jiutian Xuannü: Ahogy a kínai istennő, úgy mi is erőteljes, tekintélyes, határozott és karizmatikus személyek vagyunk. Szenvedélyes Kosként képesek vagyunk az ágyban is háborút vívni.

Imádjuk legyőzni a párunkat, de azt is szeretjük, ha ő kerekedik felül rajtunk. Számunkra ettől lesz izgalmas, egyedi a testiség. Mivel kiváló stratéga hírében állunk, ezért ügyesen becserkésszük a kiszemeltünket, valamint jól tudjuk, hogy mire van szükségünk.

Bika – Mab: Ahogy a kelták tündérkirálynője, úgy mi is ki vagyunk éhezve a szexre, ami bárhol és bármikor jöhet, sőt, bármilyen formát ölthet, mert a fantáziánk kimeríthetetlen. Nekünk nem jelent problémát, ha peep show-t adunk elő, vagy „mocskosan” játszunk.

Bikaként mágikus vonzerővel, természetes bájjal vagyunk megáldva, ezért úgy bűvölhetjük el a kiszemeltünket, ahogy nem szégyelljük. Mint egy tündér, olyan titokzatosak és különlegesek vagyunk, ráadásul egy pillantással is megbabonázunk másokat.

Ikrek – Isthár: A mezopotámiai istennő rámutat, hogy milyen tekintélyes, céltudatos, erőteljes karizmával megáldott nők vagyunk. Mi egyetlen pillantással megszerezzük azt, akit akarunk, de ahhoz is ennyi kell, hogy valaki a föld alá süllyedjen.

A szexualitásban szeretjük lenyűgözni a partnerünket. Süt belőlünk az önbizalom, a tapasztaltság, valamint az, hogy tudjuk, hogy mit csinálunk, és azt jól végezzük el, ezért a párunk a lábunk elé veti magát hálából, ha végeztünk.

Máskor viszont elvárjuk, hogy minket kápráztassanak el. Szeretünk harcolni, de az is a kedvünkre van, ha megadhatjuk magunkat. Ha nem elégszünk meg a hagyományos szerelemmel, akkor előléphet belőlünk az egzotikus szerető.

Rák – Xochiquetzal: Az azték istennő lakózik bennünk, ami azt jelenti, hogy érzéki, bájos, fantáziadús, gyengéd szerető hírében állunk. Számunkra az a legfontosabb, hogy a másiknak jó legyen, és ennek érdekében bármit hajlandóak vagyunk megtenni.

Ha egy férfi velünk gyűri össze a lepedőt, akkor biztos, hogy a siker sosem marad el, mert nagyszerűen értünk a másik testéhez, igényeihez. Imádunk szeretkezni, mert ilyenkor érezzük igazán nőnek magunkat, valamint teljesen kiteljesedhetünk, és ekkor bukkanunk rá a szeretetre. Rákként nemcsak a testünket, hanem a lelkünket is beleadjuk az aktusba.

Oroszlán – Básztet: Az egyiptomi istennő arra utal, hogy pontosan olyanok vagyunk, mint egy macska, tehát egyszer kedves, törődő, érzéki istennőként viselkedünk az ágyban, ahol maximálisan figyelünk a párunk igényeire.

Máskor viszont vad, önző, a figyelmet és minden gyönyört magának akaró bestiává változunk. Ilyenkor még egy enyhébb szado-mazo sincs az ellenünkre. A megjelenésünk is ugyanolyan kecses, elbűvölő, karizmatikus, mint a macskáké és Bászteté.

Szűz – Astarté: A hozzánk rendelt kánaánita istennő arra utal, hogy tekintélyes, céltudatos, erőteljes karizmával rendelkező nőként egyetlen pillantással elcsábíthatunk valakit, vagy azt érhetjük el, hogy az illető még azt is megbánja, hogy a világra jött.

A testiségben is hasonló kettősség jellemző ránk, hiszen egyszer szeretjük elkápráztatni a kedvesünket a tudásunkkal, azzal, hogy tudjuk, hogy mit csinálunk, és azt jól kivitelezzük. Máskor viszont azt akarjuk, hogy minket nyűgözzenek le.

Szeretjük a harcot, de az sincs ellenünkre, ha megadhatjuk magunkat a kedvesünknek. Amennyiben úgy döntünk, hogy nekünk nem elég a hagyományos szerelem, akkor egzotikus szeretővé változhatunk.

kiss3

Mérleg – Freya: Bennünk a germán istennő található meg, ami azt jelenti, hogy egyszer előadjuk az érzéki nőt, aki várja, hogy elcsábítsák, és erővel, határozottsággal kell magáévá tennie a másik félnek.

Máskor fordul a kocka, mert előbújik belőlünk a harcos, aki imád csábítani. Ilyenkor szeretjük leteríteni a vadat, aki felett uralkodhatunk, és úgy használhatjuk, ahogy a kedvünk tartja. Számunkra a szexualitás művészet, ezért próbáljuk tökéletesíteni, megszépíteni. Az intelligenciánkkal és a sokoldalúságunkkal varázslatossá tehetjük a testiséget.

Skorpió – Rati: A hindu istennő képes mágikusan vonzóvá, egzotikus szeretővé tenni. Belőlünk süt a szexualitás, az érzékiség, az izgalom, a kaland, a varázslat, tehát tömény gyönyört él át az a szerencsés, aki az ágyunkba kerül.

Skorpióként mindenben megleljük az örömöt, vagy úgy alakítjuk a párunkat, az eseményeket, hogy nekünk jó legyen, de ugyanakkor arra is képesek vagyunk, hogy ráérezzünk a partnerünk igényeire. Általában, ami nekünk jó, az a kedvesünknek is az. Minket a változatos szex sem rémiszt meg, sőt, az bárhol, bármikor, bárhogyan jöhet.

Nyilas – Pelé: A hawaii istennő jelenlétét naponta érezhetjük, hiszen képesek vagyunk mindenért lángolva égni, a belső tűz pedig kiváló motiváló erő a számunkra. Másoknak elég csak ránk nézniük, hogy lássák, hogy süt belőlünk az energia, a dinamizmus, ez pedig elképesztően vonzóvá tesz.

Ha szerelmesek vagyunk, akkor igazán vaddá válunk. Zabolátlan viselkedésünk olyan, mint a folyékony láva, amit a testünkkel, a szavainkkal és a lelkünkkel közvetítünk a partnerünknek, akinek hihetetlen élményben lesz része, ha összebújunk vele.

flirting

Bak – Prende: Az albán istennő miatt mi is csak azzal gyűrjük össze a lepedőt, akibe szerelmesek vagyunk, ugyanis számunkra kevés a puszta kielégülés, testiség, ezért a szexben a szerelmet, a szeretetet és önmagunkat keressük.

Bakként a szexet arra használjuk, hogy kifejezzük a párunk iránt érzett érzelmeinket. Ebből következik, hogy elsősorban a hagyományos szerelmet kedveljük. Ha viszont már maximálisan bízunk a kedvesünkben, akkor hajlandóak vagyunk pikánsabbá tenni a szerelmi életünket.

Ha meg is fűszerezzük a testiséget, még akkor is gyengéd, törődő szeretők maradunk, mert fontos, hogy a másik ugyanolyan jól érezze magát, mint mi. Később előfordul, hogy kicsit hajlunk az önző viselkedésre, de ilyenkor is próbálunk mindent megadni a szerelmünknek.

Vízöntő – Aphrodité: A görög istennő óriási csáberővel, kiváló emberismerettel ruházott fel ahhoz, hogy meghódítsuk a kiválasztottunkat, akivel kapcsolatban könnyen ráérzünk, hogy mi esik jól neki, mire vágyik az ágyban.

Az istennőtől kapott tehetséget teljes szívvel, lélekkel és maximális odaadással használjuk fel. Emellett nagyon kreatívak vagyunk, tehát esetünkben nem meglepő, ha a hálószobában előkerül a tejszínhab, a pezsgő, a lenyalható csokoládé. A párunk igazán szerencsés, hiszen számíthat arra, hogy megváltoztatjuk, izgalmasabbá tesszük a szerelmi életünket.

Halak – Yemaya: Az afrikai istennőnek köszönhetően olyan csábítóak vagyunk mások szemében, mint egy pohár hideg víz a forró sivatagban. A természetes bájunk, szépségünk mindig felkelti mások figyelmét.

Halakként ugyanolyan kiszámíthatatlan, megfoghatatlan, misztikus teremtések vagyunk, mint a víz és a víz alatti világ. A szerelemben is misztikusan viselkedünk, hiszen a hatodik érzékünkkel mindig tudjuk, hogy mire vágyik a partnerünk. Amellett, hogy tudjuk, hogy mit kell tennünk a másik öröméért, még a fantáziánk is kimeríthetetlen, ezért velünk a szexualitás mindig kalandos, izgalmas.