A csillagjegyünkből kiderül, hogy mit kellene magunkra varratnunk.

A tetováltatás általában nem egy hirtelen felindulásból elkövetett, meggondolatlan cselekedett eredménye, hanem egy alaposan átgondolt folyamat, amely azzal kezdődik, hogy eldöntjük, hogy tényleg szeretnénk-e, ha bőrünkön díszelegne egy minta.

Ha úgy határozunk, hogy pénzt fordítunk a tetoválásra, akkor alaposan utána kell járnunk, hogy melyik művésszel készíttessük el a mintát, ami valószínűleg valamilyen formában tükrözni fogja a személyiségünket.

Amennyiben még csak addig jutottunk el, hogy szeretnénk tetoválást, de nem tudunk választani, hogy pontosan mi legyen az, akkor a csillagjegyünk segíthet a döntésben.

Kos: Nem ijedünk meg a kalandtól, örömmel vállaljuk a kockázatot, emiatt a legjobb tetoválás az, amin nem gondolkodunk sokat. Ha például egy őrült buli után támad kedvünk a varratáshoz, vagy a nyaralást örökítenénk meg a bőrünkön, akkor tegyük meg, mert nem fogjuk megbánni, sőt, később újra és újra örömet fog okozni, ha ránézünk a tetoválásra.

Bika: Félünk a változástól, de emellett romantikus, érzelmes személyek vagyunk, ezért nem zárkózunk el a tetoválás elől, ha az a szerelemnek, szeretetnek állít örök emléket. Varrassunk egy olyan mintát, ami ahhoz a személyhez kapcsolódik, akit mindennél jobban szeretünk. Az illető lehet a szerelmünk, egy barát, szülő, de rokon is.

Ikrek: Nagyon vonzó a vad karizmánk, megjósolhatatlan viselkedésünk. Ha rólunk van szó, akkor senki sem tudhatja előre, hogy hideget vagy meleget fog-e kapni. Egyszer utálunk, máskor imádunk, ezért érdemes olyan tetoválást választanunk, amelyen kifejezi a személyiségünk két oldalát, tehát lehet például nap és hold, vagy kés és szív.

Rák: Nagyon erősen kötődünk a családunkhoz, ráadásul érzékeny, törődő személyek vagyunk. Ha tetoválást szeretnénk, akkor a legjobb, ha a családunkkal, esetleg egy baráttal kapcsolatos mintát választunk. Magunkra varrathatjuk az illető nevét, egy tárgyat, ami ráemlékeztet, de összeillő tetoválást is csináltathatunk.taTOtaTO

Oroszlán: Erős, magabiztos, teljes lángon égő csillagjegyünk van, tehát olyan mintában kellene gondolkodnunk, amely jól jelképezi az egónkat. Ne válasszunk intim tetkót, és túl kicsi se legyen a minta! Ha felvarratunk valamit, akkor azt mindenkinek látnia kell.

Szűz: Sokan kedvelik a bájos személyiségünket, amihez leginkább a vintage tetoválás passzol, vagy bármi, ami aranyos, kedves és régimódi. Ha egy kis pikantériát csempészünk a mintába, akkor még egyedibb lesz.

Mérleg: Az életünkben az egyensúly és a stabilitás a legfontosabb, valamint az, hogy rengeteg szépség öleljen körbe. Imádunk mindent, ami szép. Szeretjük a természetet, a virágokat, a finom színeket, de még a holdat is. Ilyen minták közül válogassunk!

Skorpió: Egyedülálló a szexuális energiánk, emiatt mindenki vonzónak talál, és senki sem tud nekünk ellenállni. Ha belépünk egy terembe, akkor ezt azonnal érezni, ahogy a belőlünk sugárzó önbizalmat is. Esetünkben a tökéletes tetoválás veszélyesen vonzó, és olyan intim helyen van, ahol csak a beavatottak láthatják.

Nyilas: Nagyon félünk a kötelezettségtől, ami nem baj, csak néha ez tart vissza minket. Lehet, hogy ez az oka annak, hogy ódzkodunk a tetováltatástól, hiszen ez egy életre szóló elköteleződést jelent. Ha mégis varratunk valamit, akkor az legyen nagyon kreatív minta, hogy a jövőben, ha ránézünk, akkor arra emlékeztessen, hogy jó döntést hoztunk.tetkóBak: Intelligens, remek képességekkel megáldott, rendet és egyszerűséget kedvelő emberek vagyunk, emiatt soha ne tetováltassunk magunkra rikító, kihívó, giccses mintát, hanem válasszunk visszafogott tetoválást, ami tükrözi a személyiségünket. Jó ötlet például egy idézet a kedvenc könyvünkből.

Vízöntő: Igazi emberbarátként állunk ki az igazság mellett, védjük az erkölcsöt. Hozzánk olyan tetoválás illik, ami jól tükrözi ezt az eltörölhetetlen köteléket. Választhatjuk például az igazság jelképét, mert emlékeztetne, hogy soha ne adjuk fel a harcot, vállaljuk az igazságot, álljunk ki mindig, mindenkiért.

Halak: A csillagjegyünk miatt művészi, misztikus, gondolkodó emberek vagyunk, ezért a tetoválásunknak hasonlítania kellene ehhez a titokzatosságunkhoz. Legyen olyan a minta, hogy az, aki megnézi, első pillantásra ne értse meg a jelentését, hanem órákig gondolkodjon azon. Keressünk egy váratlan, különleges kevés helyen látható mintát!

(Forrás: femcafe.hu)