Melyik illatvilág illik a csillagjegyünkhöz?

A borongós, esős, szeles, hűvös őszi évszakban sokat javíthat a hangulatunkon, ha egy kellemes illatú parfümmel örvendeztetjük meg magunkat, a párunkat, környezetünket. Ha még nem találtuk ki, hogy melyik illatvilág illik a legjobban hozzánk, akkor a csillagjegyünk ebben is adhat tanácsot.

Kos: Ahogy az élet minden területén, úgy a parfümválasztásnál is igaz, hogy temperamentumos, önfejű emberek vagyunk. Jellemző ránk, hogy a legújabb, legmerészebb illatokat keressük a drogériákban.

 

Tüzes, vihar kovácsolta tengeri hullámhoz és mindent elsöprő tornádóhoz hasonló személyiségünk miatt a merész, harsány, extravagáns illatokat kedveljük. Jó döntés lenne, ha ősszel a Hypnotic Poison Christian Dior lenne a választott parfümünk.

 

Bika: Nem fordul elő gyakran, hogy parfümre költenénk a pénzünket, de, mint mindenhol, úgy ezen a területen is odafigyelünk a minőségre. Szeretjük kényeztetni magunkat, emiatt szívesen fizetünk a drága luxusillatokért. A természet iráni szeretetünk miatt a virágos, buja illatok közül érdemes választanunk. Ősszel jól tennénk, ha a Calvin Klein Euphoria mellet tennénk le a voksunkat.

Ikrek: Minket a változatosság életet, tehát szívesen használunk minden nap más parfümöt, mert meglepetést okozhatunk magunknak azzal, hogy vajon az adott napon milyen illatot viselünk magunkon. Nekünk minden jól áll, így a markáns, de a friss illatok is. A legjobb választás a gyümölcsös parfüm. Az őszi évszakban próbáljuk ki a Chopard Wish parfümöt.

Rák: Az életünkben nagyon fontos szerepet játszanak az emlékek, ez pedig a parfümválasztáskor is megmutatkozik, mert általában azokat az illatokat választjuk, amelyek felidézik bennünk a múlt egyik szeletét.

Rákként a zsigereinkben érezzük, hogy melyik parfümöt kell választanunk. Jól tesszük, ha a gyerekkorunkra emlékeztető lágy, ártatlan illatok között nézünk szét. Őszre a Givenchy Dalia Noir javasolt a Rák csillagjegyű szülötteinek.

 

Oroszlán: Egy igazi uralkodó csak a rangjához méltó parfümöt választhat. A stílusunk szabad, egyedi, erős, utánozhatatlan. Nincs kizárva, hogy senkinek sem áruljuk el, hogy milyen parfümöt használunk, ám a kissé extravagáns, fűszeres illatból mindenki tudja, hogy beléptünk a helyiségbe. Az őszi évszakra a Paco Rabanne One Million parfümöt javasolják a csillagok.

Szűz: Határozott, de ugyanakkor érzékeny, öntudatos teremtések vagyunk. Kedveljük a hétköznapi és a kifejezetten alkalmi, különleges illatokat. Habár nem vagyunk hivalkodó emberek, mégis gyakran meglepjük a környezetünket egy-egy új illattal, amit mi viselünk elsőként. Hozzánk elsősorban a visszafogott, rafinált illatok passzolnak. Ősszel használjunk Gucci Flora parfümöt.

Mérleg: Nagyon sok gondot fordítunk a külsőnkre és a szépségápolásra, tehát jól értünk a parfümökhöz. Mérlegként tisztában vagyunk azzal, hogy az édes, fantáziával teli illatok illenek hozzánk a legjobban. Ősszel a Kenzo Amour parfüm lenne a legjobb választás számunkra.

 

Skorpió: Jellemző ránk, hogy szeretünk külföldön vásárolni, mert akkor itthon ismeretlen, egyedi, különleges illatot vethetünk be a csábításra, hiszen esetünkben ez a legfontosabb szerepe a parfümnek. Imádjuk a egzotikus, csábító illatokat. Ősszel Nina Ricci Nina lehet a legjobb társunk a hódításban.

Nyilas: Nyitott és temperamentumos emberként, ha belépünk egy drogériába, akkor az utunk egyenesen az új illatokhoz, trendekhez vezet. A parfüm választásnál soha nem követünk el hibát. Hozzánk leginkább az energikus, lendületes illatok passzolnak. Ősszel a Dior Addict to Life parfümmel nem nyúlhatunk mellé.

 

parfum

 

Bak: Aki először lát, az azt hiheti, hogy kissé zárkózott, tartózkodó emberek vagyunk, pedig igazi szenvedély bujkál a bensőnkben. Szeretjük a nehéz és a klasszikus, füves, fás illatokat. Általában nem bánjuk, ha a párunk olyan parfümmel lep meg, amely illik a személyiségünkhöz. Ősszel a Chanel Allure Sensuel lehet a legjobb választás a számunkra.

Vízöntő: Szabad, könnyed és légies személyiségünk miatt szeretjük, ha senki se próbál meg szabályok közé szorítani. A parfümök esetében szeretünk minél egyedibbet választani. Ha sikerül olyan terméket vennünk, amilyen más ismerősünknek nincs, és nem is lesz, akkor különösen büszkék vagyunk magunkra. Vízöntőként az egyedi, megismételhetetlen illatok valók nekünk. Ősszel a Bvlgari Omnia Crystalline edt lehet a legjobb választásunk.

 

Halak: Ragaszkodó és álmodozó egyéniségünk miatt kitartunk a korábban bevált parfümünk mellett, de mivel tudjuk, hogy bármikor rákényszerülhetünk a váltásra, emiatt készek vagyunk egy másik könnyed, kellemes illatot választani. Bájos és ártatlan személyiségünkhöz a sós tengeri szél, a vadvirágos rét illatok illenek hozzánk. Ősszel Lolita Lempicka Lolita Lempicka lehet a legjobb társunk.

(Forrás: noiportal.hu)