Delfin, kígyó, házi macska, vagy valamilyen más élőlényként tengettük mindennapjainkat?

howling-wolf-iphone-wallpaper_dcd7458372f7f8f33010fa54c654f312_raw

 

Az előző élettel kapcsolatban általában abból indulunk ki, hogy emberek voltunk, pedig a világ több kultúrája szerint ez nem ilyen egyértelmű, mert lehettünk növények és állatok is. Ebben az esetben az, hogy most emberek vagyunk, azt jelenti, hogy egy magasabb szintre lépett a lelki fejlődésünk.

Az, hogy milyen állatok voltunk a korábbi életünkben, és ez mit mond el a mostani személyiségünkről, a csillagjegyünkből derülhet ki.

Kos: Magunknak való, domináns, harcias, küzdeni vágyó emberek vagyunk, aki imádja bezsebelni az elismerést. A célunk elérése érdekében bármilyen eszköz bevetésére hajlandóak vagyunk. Ha valakit meg akarunk szerezni, akkor azt tűzzel és akarattal tesszük.

Ebből arra következtethetünk, hogy az előző életünkben kakasok voltunk. A család feje, egy igazi nagy főnök, aki a kezében tartja az irányítást, dirigál, és nagyon szereti, ha mások tőle függnek. Ha kihívás elé kerülünk, akkor nagyon harciassá válunk.

Az sem kizárt, hogy kígyóként éldegéltünk, mert a csúszómászó tudja, hogy miképpen csalja magához az áldozatát, akit egyetlen, váratlan csapással szerez meg. Ahogy a kígyó, úgy mi is ravasz és jól taktikázó személyiséggel vagyunk megáldva.

A szeretteinket és azokat, akiket meg akarunk győzni, körbe hízelegjük. Ha megbántanak, megsértenek, akkor bosszút kell állnunk, ez pedig azt jelenti, hogy előbújik a méregfogunk. Rendkívül veszélyesek és kiszámíthatatlanok lehetünk.

Bika: Érzékeny, kifinomult, vidám, szépségérzettel megáldott emberek vagyunk, aki nem szenved hiányt szeretetből. A családunk és a szeretteink a legjobb barátjuknak tekintenek, ezért könnyen elképzelhető, hogy kutyaként éltünk korábban.

Ugyancsak erre utal az, hogy okosak vagyunk, szeretjük a játékokat, valamint rengeteg életerővel rendelkezünk. Emellett együtt érzünk másokkal, barátságosan viselkedünk, és mindig készen állunk arra, hogy másoknak segítsünk, de sajnos ebből következik, hogy sokszor hagyjuk, hogy kihasználjanak.

A kutyákat és a malacot gyakran egy kalap alá veszik az emberek, mert mind a két állat okos, szeretetreméltó, dolgos állat, tehát malacok is lehettünk előző életünkben. Amellett, hogy a malac is édes, kedves, mint mi, még a hasát is ugyanúgy szereti.

 

delfin

 

Ikrek: Nagyon szeretünk felvágni a tudásunkkal, ami nem csoda, mert okosak és találékonyak vagyunk. Jellemző ránk, hogy egyszer lyukat beszélünk mások hasába, de máskor inkább egyedül akarunk lenni. Ez a hangulatváltozás arra utalhat, hogy delfinként töltöttük az előző életünket. A delfin a világ egyik legokosabb állata, aki imád élni, szórakozni, nagyon szereti a társaságot, és az elismerést.

Az örökös szorgalmunk viszont azt bizonyíthatja, hogy méhecskék, mókusok vagy hangyák voltunk korábban, mert ugyebár nincs jobb érzés annál, mint amikor a kemény munka után bezsebelhetjük az elismerést, jutalmat?

Rák: Hatalmas a szívünk, tele vagyunk a szeretettel, de ugyanakkor olyan egyéniséggel vagyunk megáldva, amely miatt az önkifejezésre törekszünk, mert szeretnénk megmutatni magunkat a világnak. Néha szeretünk csak feküdni és a világ dolgairól elmélkedni.

Mindebből arra következtethetünk, hogy tigrisek voltunk az előző életünkben. Ennek a nagymacskának mindene a család, akit bármi áron megvéd, ezzel is garantálva a boldogságukat. Szabadidejében szeret napozni, fürdőzni, vagy a bundáját fényesíteni.

Az sem kizárt, hogy érzékeny, törékeny pillangóként szálldostunk, ahogy most is szeretünk szabadon élni, tetszelegni. Az elképzelhető, hogy sünik voltunk az előző életünkben, mert előfordul, hogy félénkek vagyunk és magányra vágyunk. Erre utal az is, hogy a problémáink elől szeretünk elbújni, illetve szúrunk, ha megbántanak.

Oroszlán: Szeretjük a kényelmet, a luxust, a feltűnő, vagány dolgokat, mert ezzel nagyobb figyelmet követelhetünk ki magunknak. Ehhez adjuk még hozzá, hogy szívesen lustálkodunk, de olykor hősként lépünk fel.

Mindennek eredménye, hogy valamilyen papagájok lehettünk az előző életünkben, hiszen ez a madár is olyan színes, tarka, mint mi, aki szeret divatbemutatót tartani, jót beszélgetni, társasági életet élni. A másik lehetőség az, hogy pávák voltunk, hiszen a szépség nagyon fontos a számunkra.

 

 

Szűz: Számunkra alapvető a jó megjelenés, elegancia. Mindenből szeretjük kihozni a maximumot, mert maximalisták vagyunk, amihez kifinomult érzék, ész és törtetés párosul. Mindebből arra következtethetünk, hogy hollók vagy varjak voltunk az előző életünkben.

A varjút a legtöbben a károgásáról ismerik, pedig ennél sokkal fontosabb, hogy ő a világ legokosabb madara. Az viszont tény, hogy mi szeretünk károgni, hiszen, mint egy jó kockázatelemző, mindenben meglátjuk a rosszat, a veszélyt. Adjuk még ehhez hozzá azt, hogy mennyire szeretünk kritizálni, másokat leszólni, és máris beláthatjuk, hogy a varjú tökéletes opció.

Mérleg: Bölcsességünk, megfontoltságunk, eszességünk, szépérzékünk és az eleganciánk mind arra utal, hogy baglyok, vagy sokat látott, idős teknősök voltunk az előző életünkben. Ez a két állat olyan, mint mi. Számunkra is fontos a világ, de inkább csak a háttérben munkálkodunk, mert nem szeretünk felvágni a tudásunkkal, a tehetségünkkel. Az eszünkkel és a jó tanácsainkkal szívesen segítünk másoknak.

Az is elképzelhető, hogy elefántok voltunk a korábbi életünkben, hiszen ez az állat hasonlít a teknősre, bár kicsit lassabb. Ez nem azt jelenti, hogy lassú a felfogásunk, hanem azt, hogy a tempónk visszafogott, mert abban hiszünk, hogy tovább érünk, ha lassan járunk. Mindemellett nagyon gazdag az érzelmi életünk, ezért egyfelől intelligensek, de másfelől rendkívül érzékenyek, érzelmesek vagyunk.

Skorpió: Titokzatos, kiszámíthatatlan, rendkívül okos és ravasz teremtések vagyunk, ezért előző életünkben rókák lehettünk. Erre utal az is, hogy az állat is képes fegyverként használni azt, hogy aranyos. Nagyon szeretünk tetszelegni, hódítani elbűvölni, erre pedig alkalmas a róka gyönyörű bundája.

Másfelől remek stratéga hírében állunk. Mindig tudjuk, hogy mikor, hol és hogyan kell lecsapnunk, hogy szinte láthatatlanok legyünk. Ezzel olyan ügyesen hálózhatjuk be az áldozatunkat, mint egy pók, ami szintén lehettünk korábbi életünkben. Erre utal a türelmünk, a mindenre elszántságunk, és az, hogy olykor „halálosan” veszélyesek vagyunk, ha megsértenek.

Nyilas: Energikus, játékos, életvidám, tüzes, gyors emberek vagyunk, aki imád utazni, versenyezni és megszállottan vágyik a szabadságra, ezért előző életünkben egy zabolátlan lóként élhettünk. Emellett szeretünk tanulni, fejlődni, és eredményeket elérni. A szívünk óriási, emiatt mindig akad egy ember, akire úgy tekintünk, mintha isten lenne, ám ennek az illetőnek előbb be kell törnie, mint egy lovat.

 

horses

Bak: Makacs és akaratos emberek vagyunk. Szeretjük, ha egyedül lehetünk, mert igényeljük, hogy minél több időnk jusson magunkra és a terveink megvalósítására. Igaz, hogy szeretünk magányosan bandukolni, de néha vágyunk arra, hogy hozzábújhassunk valakihez.

Valószínűleg már kitaláltuk, hogy farkasok lehettünk az előző életünkben, hiszen ez az állat többnyire egyedül van, de amikor úgy érzi, hogy erre van szüksége, akkor falkába verődik, aminek persze ő kell, hogy az alfája legyen.

Az óriási akaratosságunk és makacsságunk arra utalhat, hogy szamárként tengettük a mindennapjainkat. Ez nem azt jelenti, hogy buták vagyunk, hanem azt, hogy mindennek úgy kell lennie, ahogy elképzeltük.

Vízöntő: Az életünkben nagyon fontos szerepet játszik az, hogy kifejezzük az egyéniségünket, valamint az, hogy az akaratunk érvényesüljön, azt tehessük, amit akarunk, és oda mehessünk, ahova szeretnénk.

Ebből látszik, hogy házi macskák lehettünk az előző életünkben. Egyszer vad, energikus, máskor játékos cicák, aki imádja, ha kényeztetik, lesik minden kívánságát. Ha viszont meguntuk a környezetünket, vagy nincs jó hangulatunk, akkor hagyjon mindenki békén, ne próbáljanak korlátok közé szorítani, viszont messzire se menjenek, mert még lehet, hogy szükségünk lesz rájuk.

 

1202-Koala-organ

 

Halak: Nagyon szeretünk aludni, álmodozni, és sokszor úgy nézünk ki, mintha mindig a felhők között járnánk, és nem is ehhez a világhoz tartóznánk. Emellett nagyon nyitottak, barátságosak, kedvesek és félénkek vagyunk.

Előző életünkben lehet, hogy lajhárok voltunk, de a koala se kizárható, mert mind a két állat végtelenül aranyos teremtés, és szeretnek sokat aludni. Az sem kizárt, hogy óriáspandák voltunk, hiszen mi is szeretünk csak ülni, és evés közben gondolkodni.

(Forrás: noiportal.hu)