Legyen ragyogóan természetes és légiesen könnyed az alapozás.
Ezt úgy érheted el, ha bőregységesítő báziskrémet használsz az alapozó előtt. Ezután jöhet a kedvenc, ultra könnyű, folyékony alapozód, amivel egységesítheted a bőröd színét és szerkezetét. Korrektorral világosítsd ki a szemkörnyéket, majd szépen dolgozd össze az ujjaddal, hogy kontúrmentes legyen.

20160209igy-keszitsd-el-a-tokeletes4

A természetes, egészségtől kicsattanó hatás érdekében barackos árnyalatú krémpirosítóval élénkítsd orcáidat. Ezt az arc közepétől a halánték irányába, az arccsont alá tedd, és szépen dolgozd össze az alapozóval. Fixáld le púderrel, hogy tartós maradjon. A szem kiemeléséhez használj tartós szemhéjkrémet.

A romantikus életérzéshez először válassz egy bőrszínű árnyalatot, satírozd a mozgó szemhéj egészére és az alsó pillatőhöz végig. Majd egy bronz árnyalatot tegyél a szemzughoz, és a szem külső széléhez, a mélyítővonal irányába szépen összemosva.

A még kifejezőbb tekintet eléréséhez egy éjfekete, tartós szemceruzával, finoman emeld ki alul-felül a szempillatövet, és satírozd el a kontúrszéleket, hogy a fekete szín csak a szempillák tövében ragyogjanak. Szempilláidat egy dúsító, fekete szempillaspirállal fesd ki alul és felül. Szemöldöködet élénkítsd a hajtöved színével harmonizáló szemöldökformázó ceruzával, majd fésüld ki a felesleget, hogy természetes hatású maradjon.

20160209igy-keszitsd-el-a-tokeletes

A szenvedély fokozásához válaszd a szezon legizgalmasabb Fiesta Piros árnyalatú ajakrúzsát.
Ahhoz, hogy fesztelenül élvezd az estét, válassz egy harmonizáló árnyalatú ajakkontúrceruzát, rajzold meg a kívánt formát, satírozd ajkad egészére a ceruzát, így biztosítva egy tartós ala

(forrás: life)