Szinte senki nem lepődik meg azon, hogy a kimagasló anyagi körülmények között élő sztárok hajmeresztően drága ajándékokkal képesek meglepni gyermekeiket. Kim Kardashian és Kanye West azonban most minden képzeletet felülmúlt azzal, hogy egy milliós értékű, gyémántokkal kirakott Barbie babát ajándékoztak pár hónapos kislányuknak.

A kis North West egyedi Barbie-ján 881 gyémánt van, összesen 202 millió forint értékben. A mindössze hathónapos kislány ezt még aligha tudja értékelni, szülei azonban a jelek szerint úgy vélik, nem lehet elég korán kezdeni gyermekük elkényeztetését. A babán gyémántokból kirakták a kislány monogramját is.

barbie

A baba nem az egyetlen ajándéka volt a kis North Westnek, szintén méregdrága kiegészítőket is kapott hozzá. A Barbie mellé ajándékoztak neki szülei egy 1,2 millió forint értékű babaágyat és egy tízmilliós babaházat is. Egy barátjuk szerint az ajándékválasztást nem bízták a véletlenre, már a kislány születése óta az első hármasban töltött karácsonyra készültek a szülők, és mindenből a legjobbat vásárolták meg neki.