Mindenki számára ismert tény, hogy Beyoncé és Jay-Z nem a szegény emberek táborát erősíti, és ők maguk sem tartották titokban soha, hogy meglehetősen nagy lábon élnek. Mindenből igyekeznek a legjobbat beszerezni, legyen szó bármiről, ruháról vagy éppen bútorokról.

jay z

A közelmúltban azonban az is kiderült, hogy szexuális életük terén sem érik be az átlagos praktikákkal vagy éppen segédeszközökkel, ugyanis nemrégiben mintegy 6000 follárt, vagyis körülbelül 1 millió 200 ezer forintot hagytak ott egy manhattani szexshopban. A vásárlás arra enged következtetni, hogy szexuális életük terén is kedvelik az újdonságokat, na meg a luxust – a boltban ugyanis következetesen a legdrágább és legjobb holmikat keresték.

beyonce-jay-z

Azt, hogy pontosan hány szexuális játékszert sikerült maguknak vásárolni, nem tudjuk pontosan, azonban az kiszivárgott, hogy némelyik játékszer még arany borítással is büszkélkedhet, így semmi kétségünk nem lehet afelől, hogy a hancúrozásnak is ugyanúgy megadják a módját, mint minden másnak.