A kommunikációnkat, az empátiánkat, vagy inkább a rátermettségünket irigylik mások?

 

 

Mindenki jó valamiben.A munkájában, a magánéletben, az emberi kapcsolatok ápolásában, esetleg a kitartásban.Ha tudjuk, hogy mi az erősségünk, akkor arra büszkék lehetünk, az ismerőseink, barátaink és a családunk pedig velünk együtt örül.

Az életben azonban egyensúly van, ez pedig azt jelenti, hogy a támogatóink mellett ellenségeink is akadnak, mert őket elfogja az irigység az erősségeinket látva.Általában mindenki tisztában van azzal, hogy milyen tulajdonságai szúrják mások szemét, de abban az esetben, ha sötétben tapogatózunk, akkor az Irigységhoroszkóp elárulja, hogy mivel szerzünk ellenségeket.

 

Kos: Mérget vehetnénk rá, hogy a vezetői képességeinket, az erős és karizmatikus kisugárzásunkat irigylik tőlünk a legtöbben.Ők úgy néznek ránk, mintha uralkodók lennénk, akinek az akarata vasból készült, az emberek pedig meghunyászkodva hajbókolnak előtte.

Azzal is felkelhetjük mások irigységét, hogy lehengerlő a megjelenésünk, az eleganciánk.Emellett az is csípheti az emberek szemét, hogy szinte mindent elérünk az életben, amire csak vágyunk.Lássuk be, hogy mások szerint pofátlanul sikeresek vagyunk.

 

Bika: A legtöbben a nyugalmunkat irigylik, hiszen Bikaként megvan az a képességünk, hogy minden szituációban nyugodtak és megfontoltak maradunk.Ennél már csak egy dolgot irigyelnek jobban tőlünk, ez pedig a folyamatos derűlátásunk, pozitív hozzáállásunk.

Esetünkben nem létezik olyan helyzet, amibe ne találnánk egy csepp jót vagy ne tudnánk optimistán gondolkodni.Ez a tulajdonságunk sok embert idegesít, ahogy az is, hogy mindig elérjük azt, amit akarunk, ráadásul úgy, hogy mások szerint meg sem izzadunk közben.

 

Ikrek: A legtöbben az intelligenciánkat irigylik tőlünk, hiszen Ikrekként kivételesen okosak vagyunk és sokra visszük az életben.Ezzel kevés rajongót szerzünk az életben, főleg akkor, ha látják, hogy sikert sikerre halmozunk.

Olyanok is vannak, akik a rátermettségünket és a kommunikációnkat irigylik.Ők képtelenek megérteni, hogy hogyan tudunk ennyi mindenről beszélni, de a nyitottságunk és a könnyű ismerkedésünk is rejtély előttük.Az általános népszerűségünktől sokan fel tudnának robbanni.

 

Rák: A legtöbben az empátiánkat irigylik tőlünk, hiszen képesek vagyunk átérezni mások érzéseit.Sokan úgy gondolják, hogy valamiféle misztikus képesség az, ahogy másokban olvasunk.A gazdag érzelmi világunkra is sokan fenik a fogukat.

Talán mégsem ezek a tulajdonságaink szerzik nekünk a legtöbb irigyet, hanem az, hogy szerelmesként hegyeket vagyunk képesek megmozgatni.Emellett azok a gyermekes szülők is irigyek ránk, akik látják, hogy mennyi türelem, szeretet és törődés szorult belénk.

 

Oroszlán: Természetesen az óriási önbizalmunkat irigylik tőlünk a legtöbben.Jellemző ránk, hogy még az utcán is úgy sétálunk, mintha a járda lenne a kifutó.A külsőnk csodálatos, a divathoz jól értünk, a szépségérzékünk kifinomult.

Ha ez még nem lenne elég, akkor a tekintélyünk és az ellenállhatatlan kisugárzásunk is felpiszkálhatja az embereket, mert azt látják, hogy mi mindig és mindent tudunk.Az csak súlyosbítja a helyzetet, ha még a sikereinket, a vezetői képességeinket is látják, valamint azt, hogy képesek vagyunk mások felett uralkodni.A különleges üzleti érzékünk már csak a kegyelemdöfés nekik.

 

Szűz: Semmi sem kerülheti el az éles szemünket, ami igazi gondolaolvasóvá, nyomolvasóvá tehet.Nekünk nem jelent gondot, hogy mindent kiszúrjunk a környezetünkben, a dolgokban és az emberekben.Előttünk szinte lehetetlen titkolózni, ez pedig eleve irigylésre méltó tulajdonság.

Az elegáns megjelenésünk, tekintélyt parancsoló külsőnk, vezetői képességünk és a határozottságunk is sokak szemében tüske.Emellett azt is irigylik tőlünk, hogy mindent kimondunk, a véleményünket nem rejtjük véka alá, mert nem félünk a következményektől.

 

Mérleg: Valószínűleg azt gondoljuk, hogy a kiegyensúlyozott, békés életvitelünket irigylik tőlünk a legjobban.Végül is ez igaz, de nem kizárólag ez az, ami böki mások csőrét.Sokan irigylik a nem hétköznapi intelligenciánkat, a bölcsességünket.

Ha mindezt összerakjuk, és hozzátesszük azt, hogy mindig van egy-két zseniális tanácsunk, önsegítő mondatunk mások számára, akkor olyanok vagyunk, mint egy guru vagy szent.A tudásunk és az emberismeretünk csodálatos, ráadásul bárkivel könnyen szót tudunk érteni.

A legirigyeltebb tulajdonságunk azonban nem ezek, hanem az, hogy milyen fantasztikus életművészek vagyunk, mert ettől nagyviláginak tűnünk és olyannak, aki képes igazán megélni az életét.

 

Skorpió: Minket általában a misztikus, az erőteljes szexuális és karizmatikus kisugárzásunk miatt irigyelnek.Jellemző ránk, hogy bevállalósak, merészek vagyunk, tehát nem lehet olyan kalandot mondani, amibe ne vágnánk bele.

Sokan azt is irigylik tőlünk, hogy élvezzük az életet, vágynak a hatalmunkra, és arra, hogy könnyen az ujjunk köré csavarunk másokat.A kisugárzásunk is irigylésre méltó, ahogy az is, hogy mindig meg tudunk lepni másokat egy-két őrült ötlettel.

 

Nyilas: Elsősorban az optimizmusunkkal, az életvidámságunkkal szerzünk irigyeket, ugyanis ezeket a tulajdonságokat szinte minden helyzetben megőrizzük.Jellemző ránk, hogy sokat mosolygunk, vidámak és játékosak vagyunk, ráadásul mindenkihez van néhány jó szavunk.További irigylésre méltó képességünk, hogy bárkit megnevettetünk, derűt varázsolunk a feszült helyzetekbe, a vitákat pedig gyerekjátékként simítjuk el.

 

 

Bak: Elsősorban a realitás érzékünkkel szerzünk irigyeket.Bakként mindent úgy látunk, élünk meg, ahogy az van.Nem szokásunk túlozni, a logikus gondolkodásunkkal pedig mindent tisztán látunk.Az is jellemző ránk, hogy nagyon elszántak, kitartóak és szorgalmasak vagyunk.

Számunkra nem kérdés, hogy keményen megküzdünk a céljainkért, amiket mindig elérünk, tehát a siker már-már borítékolható az életünkben, ez pedig sokaknak szúrja a szemét, ám ők csak azt látják, amit elértünk, de azt már nem, hogy mennyi mindent tettünk az eredményekért.

 

Vízöntő: Elsősorban az egyéniségünk és az egyediségünk miatt szerzünk irigyeket.A csillagjegyünk érdekessége az, hogy nincs két egyforma Vízöntő, mert mindegyiknek megvan a maga stílusa, amitől nem mindennapi személlyé válik, és nagy népszerűségnek örvend.

Az is sokak szemében szálka, hogy mindig elérjük az álmainkat.Ha ez még nem lenne elég, akkor azzal is sok irigyet gyűjthetünk, hogy állandóan keressük az izgalmakat és a kalandokat.Vízöntőként életvidám, pörgős, segítőkész emberek vagyunk, aki élvezi az életet, mindenben meglátja a jót, és tömve van jósággal.Nem csoda, hogy sokan fel tudnának robbanni tőlünk.

 

Halak: A művészi tehetségünk, valamint a békés, nyugodt, gyakran vidám, optimista természetünk az, amit sokan irigyelnek tőlünk.Az álmodozó képességünk is olyasmi, amire sokan vágynak, hiszen sokszor álomvilágban élünk, ez pedig misztikussá, varázslatossá tesz.Az örökös hősködésünkkel is szerezhetünk néhány irigyet, mert mindig mindenkit meg akarunk menteni, ezért gyakran végzünk jótékony munkát.

(Forrás: noiportal.hu)