Eva Longoria, a Született feleségek sztárja majdnem teljesen meztelenül pózol a spanyol Elle magazin címlapján, testét mindössze néhány darab kristály takarja. Az egyébként tökéletes testű színésznő elárulta, rendkívül kényelmetlenül érezte magát a fotózás alatt, hiszen még soha életében nem fotózták ennyire pucéran.

eva longoria

Eva Longoria állítása szerint már előre nagyon félt a munkától, ugyanis zavarba ejtette a gondolat, hogy majdnem teljesen meztelenül kapják lencsevégre. Hozzátette ugyanakkor, hogy a fotózás végére sikerült levetkőznie gátlásait, így a munka a kezdeti nehézségek ellenére összességében jó hangulatban telt.

A Született feleségek Gabrielle-jének egyébként annak ellenére, hogy már elmúlt 38 éves, korántsem kell szégyenkeznie teste miatt, azt ugyanis bármelyik húszéves megirigyelhetné. Nagyrészt ennek köszönhető, hogy a spanyol Elle magazin számára készült képek rendkívül szépek és ízlésesek, a negyvenedik életévéhez közeledő Eva Longoria pedig szemmel láthatóan kirobbanó formában van.