A változás évében új ajtók nyílhatnak meg előttünk.

A 2017-ben végleg bezárulnak a múlt ajtajai, hogy újak nyílhassanak meg, emiatt idén igazi mérföldkövekre számíthatunk az életünkben, de csak abban az esetben, ha képesek leszünk úgy magunk mögött hagyni a múltat, hogy arra soha nem pillantunk vissza.

A következő hónapokban a Szaturnusz gondoskodik a csillagjegyeket érintő változásokról.

Kos – Szilárd tudás és fejlődés: A Szaturnusz a IX.házunkban tartózkodik 2017-ben, ami azt jelenti, hogy idén rájöhetünk arra, hogy pontosan hol a helyünk a világban és melyik irányba kell folytatnunk az utunkat.

2017-ben arra is számíthatunk, hogy megállapodunk egy életfilozófia mellett, amit elfogadunk, amihez tartjuk magunkat.Ez az esztendő kifejezetten alkalmas arra, hogy tisztázzuk a vallási, erkölcsi, szellemi nézeteinket, majd végleg eldöntsünk, hogy miben hiszünk, mit tisztelünk, és miért vagyunk hajlandóak teljes erőnkkel harcolni.

Bika – Óvatosság a pénzügyek terén, elővigyázatosság a kockázatokkal: A VIII.házunkban tartózkodik a Szaturnusz, emiatt olyan időszak kezdődik, amelyben nagyon szigorú szabályok szerint kell élnünk.Arra is számítsunk, hogy néha úgy fogjuk érezni, mintha csapdában vergődnénk!

2017-ben minden adott ahhoz, hogy üzleti és pénzügyi nehézségekbe ütközzünk, még akkor is, ha tőkét próbálunk kovácsolni, vagy egy örökség megszerzésén fáradozunk.A különféle kockázatok is megbolygathatják az életünket, így például kisebb baleset, büntetés, bírság, összetűzés a törvénnyel, vagy jogi szankciók.

Idén nem egyszer érezhetjük úgy, hogy valamilyen különös szorongás kerít a hatalmába egy vélt vagy valós veszély miatt.2017-ben még a megszokottnál is óvatosabban kell cselekednünk.Ha hiányoljuk év közben, akkor az esztendő végén a szenvedély visszatér az életünkbe.

Ikrek – Érettség a párkapcsolatban: A Szaturnusz a VII.házunkba tartózkodik, ami azt jelenti, hogy végre stabillá válik a párkapcsolatunk.2017-ben gyakran érezhetjük úgy, hogy a csillagok próbák elé állítanak.Ezt ne bánjuk, mert a tesztek a javunkat fogják szolgálni, és végre éretten, szilárdan át fogjuk látni a kapcsolatainkat.

Ha az életünk eddig válsághelyzetben volt, akkor idén kimászunk a gödörből, bár ez nem lesz könnyű, mert nehéz lépéseket kell megtennünk annak érdekében, hogy kezelhessük a szituációkat, de végül látni fogjuk, hogy minden erőfeszítés megérte.

2017-ben képesek leszünk arra, hogy teljes felelősséget vállaljunk a tetteinkért.A pozitív energiánkat maximálisan átadhatjuk a párunknak.

Rák – A hangsúly a munka területén lesz: A Szaturnusz a VI.házunkban tartózkodik, ami azt jelenti, hogy a szakmai életünk, a pozíciónk stabil.2017-ben új feladatokra, felelősségvállalásokra van kilátásunk.Ha ezekhez kellő komolysággal állunk hozzá, akkor a helyzet szilárd marad.

Előléptetésre még ne számítsunk, mert igaz, hogy a helyzetünk stabil lesz, de körülöttünk változások várhatóak.Lehet, hogy új igazgatót vagy tulajdonost kapunk.Ha ellenkezés nélkül elfogadjuk a helyzetünket, megfelelően kezeljük a ránk háruló felelősséget, akkor sikeres évet fogunk zárni, még akkor is, ha ezért több feladatot kell megoldanunk.

Oroszlán – Nagyobb összhang a szerelemben: A Szaturnusz az V.házunkban tartózkodik, ami az érzelmi életünkben jelent stabilizációt.2017-ben sokkal komolyabban tekintünk a szerelmi viszonyunkra, még abban az esetben is, ha az elmúlt időben több könnyű kalandban volt részünk.

Ha meguntuk a pillanatnyi románcokat, akkor itt a lehetőség, hogy végre stabil és végleges párkapcsolatot alakítsunk ki.Szingliként számíthatunk arra, hogy a csillagok minden esélyt megadnak a megfelelő pár megtalálásához, míg párkapcsolat esetén szilárddá válik a helyzet, sőt még családalapítás is szóba jöhet, ha minden energiánkat a románcra fordítjuk.

Szűz – A hangsúly a családi kapcsolatokon lesz: A Szaturnusz a IV.házunkban található, emiatt a családi életünkben várható stabilitás.A következő hónapokban biztonságos időszak várható majdnem minden téren, ami a lakóhelyünkkel kapcsolatos.Lehet szó például építkezésről, telekvásárlásról, ingatlanvételről.

Kisebb akadályok, késedelmek előfordulhatnak, de ez kevés lesz ahhoz, hogy ne arassunk sikert ezen a téren.A családdal és az otthonnal kapcsolatban még a szokottnál is figyelmesebbek, gyakorlatiasabbak leszünk, ez pedig megteremtheti a harmonikus családi légkört.

Mérleg – Hasznos tudás és utazások: A Szaturnusz a III.házunkba tartózkodik, ezért most megláthatjuk a nagy egész összefüggéseit.2017-ben rengeteg kapcsolatot alakíthatunk ki, de ezek közül sok nehéz, frusztráló, lassan fejlődő lesz, ezért komoly türelem és erőfeszítés kell, hogy megbirkózzunk velük.

Ennek ellenére mégis elmondható, hogy azok a barátságok lesznek a legtartósabbak, legnyereségesebbek, amelyeket ebben az időszakban kötünk.Idén egy biztonságos, utazásokkal teli évünk lesz, ami akkor is szuper élmény, ha néha akadályokkal találkozunk.

Skorpió – Nagyobb mértékletesség anyagi téren: A Szaturnusz a II.házunkban tartózkodik 2017-ben, ami azt jelenti, hogy a pénzügyi tervek kapják idén a legnagyobb hangsúlyt, ugyanis lehet, hogy stabil az anyagi helyzetünk, de nem a legjobb.

A csillagok most lehetőséget adnak, hogy minden erőfeszítésünk busásan megtérüljön, amíg a Szaturnusz áthalad az olyan szektorokon, mint a vásárlás, beszerzés, vállalkozás.Ezek mindegyike nagyobb anyagi biztonságot hozhat az életünkbe, de csak abban az esetben, ha megfontoltan bánunk a pénzzel, és nem a pillanatnyi hangulatunk szerint költünk.

2017-ben minden adott ahhoz, hogy egy komolyabb vásárlást engedjünk meg magunknak.Ez olyasmi lehet, amit nem vesz meg magának minden nap az ember, tehát lehet szó házról, telekről, autóról.

Nyilas – Érettség és felelősség: A Szaturnusz az I.házunkban tartózkodik, emiatt kivételesen fontos, csak huszonnyolc évente megismétlődő, időszak kezdődik az életünket.Ez azt jelenti, hogy a személyiségfejlődésünk egy komoly mérföldkőhöz érkezik.

Ezt abból vehetjük észre, hogy idén sokkal érettebben, komolyabban, rendezettebben kezdünk élni, ha átmegyünk az élet adta vizsgán.Most stabillá tehetjük az életutunkat úgy, hogy nem akadályoznak nagyobb változások, akadályok.

 

 

Bak – A várakozás és az elszigetelődés érzése: A Szaturnusz jelenleg a XII.házunkban tartózkodik, ami egy elég nehéz időszakot jelent, mert a mindennapjainkban állandó nehézségek tehetik próbára a kitartásunkat, érettségünket, rátermettségünket.

Idén be kell bizonyítanunk a világnak, hogy milyen sok élettapasztalatot gyűjtöttünk korábban.2017-ben gyakran számíthatunk feszültségre, stresszre, ezért nagy szükségünk lesz a türelmünkre.Ne számítsunk azonnali, könnyen elérhető eredményekre.Ha elfogadjuk azt, hogy olykor renoválásra szorul mindaz, amit eddig felépítettünk, akkor nem lesz annyira nehéz legyűrni az akadályokat.

Vízöntő – Lassan épülő tervek, hasznos barátságok: A Szaturnusz a XI.házunkban tartózkodik, ami azt jelenti, hogy 2017-ben beteljesíthetjük az álmainkat, vágyainkat.Ez azért lephet meg minket, mert ez a bolygó korábban kudarcokat, próbatételeket hozott némelyik életterületünkre, most mégis ez az égitest hozza a stabilitást életünk legjelentősebb projektjében, kapcsolatában.

A Szaturnusz segíthet, hogy átültessük a valóságba mindazt, ami eddig csak a fejünkben létezett.Idén megkapjuk a kellő komolyságot, erőt és kitartás a terveink megvalósításához, amelyhez könnyen megtalálhatjuk a megfelelő eszközöket, embereket.

Emellett előfordulhat késedelem, kudarc, halogatás, de mindez szintén értünk lesz, mert a Szaturnusz ezzel fogja életben tartani az akaraterőnket, hogy mindenképpen megvalósítsuk azokat a vágyainkat, amelyek időtállóak lesznek.

Halak – Szervezettség és türelem: A Szaturnusz a X.házunkban tartózkodik, ezért 2017-ben megvalósíthatjuk azokat a terveinket, amelyeket régebb óta őrizgetünk.Idén mindent kibonthatunk, megszilárdíthatunk, ami kicsit törékeny, képlékeny bennünk.Ha a világgal kialakított kapcsolatunk áll ingatag lábakon, esetlen 2016 kedvezőtlen év volt, akkor 2017-ben a Szaturnusz átírhatja ezeket, miközben áthalad a X.házon.

(Forrás: noiportal.hu)