Maximálisan elfogadjuk, szelektíven válogatjuk, vagy legyintünk az üzenetekre?


A horoszkóp és ezotériás témák gyakran arról szólnak, hogy figyeljünk a jelekre, mert Isten, az angyalok, az Univerzum így mutatja meg, hogy merre kell mennünk, mit kell tennünk, ám egyáltalán nem biztos, hogy foglalkozunk, vagy keressük ezeket az üzeneteket.

Mivel a csillagjegyekhez tartozó személyiségtípusok különbözőek, ezért abban sem egyformák, hogy mennyire hisznek az égi jeleknek.

Kos: Nekünk hiába tanácsolja a horoszkópunk, hogy figyeljünk a jelekre, mert egyfelől a tények embereként biztos, hogy találunk logikus magyarázatot a semmiből feltűnő tollpihére, vagy az éjszakában megjelenő különös fényre.

Másfelől sokkal jobban hiszünk önmagunkban, a saját erőnkben, mint abban, hogy égi jelekért imádkozzunk. Ebből következik, hogy az égiek nem fognak azzal bajlódni, hogy üzeneteket küldjenek, hiszen vagy észre sem vesszük azt, vagy megmagyarázzuk.

Bika: Esetünkben nem kérdés, hogy hiszünk az égi jelekben, sőt, rendszeresen kérjük azokat, ha úgy érezzük, hogy nagy szükségünk van az útmutatásra, egy aprócska jelzésre. Ha nem kérjük, akkor is kiváló érzékkel észrevesszük őket.

Mindennek oka az, hogy erős kapcsolatban állunk az Univerzummal, és van érzékünk a láthatatlan világ jeleinek olvasására. Hála ennek, az életünk mindig gördülékenyebb lesz, amikor pedig elakadunk, akkor számíthatunk az égi segítségre.

Ikrek: Érdekes kapcsolatban állunk a jelekkel, amiket rendszeresen kérünk, ám a kapott üzeneteket szelektíven válogatjuk. Ez azt jelenti, hogy amikor az útmutatással kapcsolatban olyan jelet kaptunk, ami nem tetszik, akkor egyszerűen figyelembe se vesszük azt, vagy megpróbálunk változtatni rajta.

Olykor ránk tör az érzés, hogy nem az égiek, hanem saját magunk alakítjuk a sorsunkat, tehát képesek vagyunk változtatni a végeredményen. Így vagyunk a jelekkel is, amelyek közül csak azt vesszük észre, amely illik az elképzelésünkhöz. Ami ellentmond, azzal nem foglalkozunk.

Rák: Nagyon szoros a kapcsolatunk az Univerzummal, emiatt a benne található lakókkal is szoros a viszonyunk, tehát nem esik nehezünkre felfedezni a jeleket, amelyeket könnyen megértünk. Amikor égi jelet kérünk, akkor azt megkapjuk. Ez sokszor előfordul, mert a fontos döntésekkor mindig valamilyen univerzális, spirituális segítséget remélünk.

A nagy hitünk miatt figyelnünk kell arra, hogy ne képzeljünk oda is égi jelet, ahol valójában nincs, illetve azt is kerüljük, hogy túlméretezzük az üzenetet, esetleg a saját gondolkodásunkkal átalakítjuk azt, mert akkor elveszti az eredeti értelmét az égi jel!

Oroszlán: Van érzékünk ahhoz, hogy észrevegyük az égi jeleket, de azok nem tartóznak a specialitásunkhoz. Kérni csak ritkán szoktuk őket, mert jobban szeretünk a tényekre támaszkodni, biztosra menni és önerőből elérni, amit akarunk.

Amikor úgy adódik, hogy felfedezünk egy égi üzenetet, akkor azt alaposan megvizsgáljuk, hogy tudjuk, mennyire hasznos. Ha úgy döntünk, hogy előnyünkre válhat az útmutatás, akkor az ajánlott irányba megyünk. A kért jeleket nem mindig tudjuk értelmezni, s mivel utálunk sokáig elemezni, ezért hanyagoljuk az üzenetet.

Szűz: Nem igazán hiszünk a jelekben, mert jobban szeretünk a saját fejünk után menni, ráadásul inkább a döntéseinkben bízunk, mint a fohászkodásban. Ha az égiek mégis megpróbálnak jelet küldeni, akkor azt jó eséllyel észre sem vesszük.

Ha mégis meglátjuk az égi üzenetet, és elgondolkodunk azon, akkor annak nagyon ékesnek, feltűnőnek kell lennie. Az Univerzumnak nincs könnyű dolga, ha szeretne jelekkel segíteni az útkeresésben.

Mérleg: Kimondottan nyitottak vagyunk az égi jelekre, amelyeket jó érzékkel észreveszünk. Ilyen formában jó viszonyban vagyunk az Univerzummal, bár kérni nem szoktuk a jeleket, ám abban az esetben, ha mégis kapunk egy égi üzenetet, akkor azt nem vetjük meg.

A jeleket megfelelően értelmezzük, mérlegeljük, majd megfontoljuk, hogy érdemes-e követni őket, bár vagyunk annyira bölcsek, hogy tudjuk, hogy mi történik akkor, ha valaki nem törődik az égiek útmutatásával. Néha szembemegyünk az Univerzum akaratával, de azt meg szoktuk bánni, ezért többnyire inkább figyelünk az üzenetekre.

Skorpió: Nagyon nyitottak vagyunk az égi jelekre, amelyekben hiszünk. Néha még kérni is szoktuk az Univerzum vagy az égiek segítségét, ám abban az esetben, ha megkapjuk a kért segítséget, akkor elbizonytalanodunk, hogy biztos az-e, vagy csak mi képzeltünk jelet valamibe.

Szerencsére gyakran győz a nem racionális oldalunk, később pedig rájövünk, hogy megérte hinni az égi jelben. Eltekintve a kis kételkedéstől, nagyon is képesek vagyunk fogadni és értelmezni az égiek útmutatását.

Nyilas: Nagyon jellemző ránk az, hogy égi jelet kérünk. Habár ezeket megkapjuk, mégis olykor bizonytalanok vagyunk az értelmezésüket illetően, de az biztos, hogy jól olvassuk az üzeneteket. Amennyiben megfelelő útmutatást kapunk, akkor rögtön annak alapján szervezzük az életünket, de előfordul, hogy bátorításra van szükségünk.

Olykor annyira rossz passzban vagyunk, hogy egyáltalán nem látjuk a jeleket, de ennek oka az, hogy akkor semmi sem érdekel, pedig sokkal jobb lenne az életünk, ha ebben a helyzetben is tudomást vennénk az égiek üzenetéről.

Bak: Hadilábon állunk az égi jelekkel, mert a tényeken alapuló, racionális világunkba ilyesmi nem fér bele. Ebből következik, hogy nem szoktunk útmutatást kérni. Amikor esetleg kapunk egy-egy jelet, akkor azt inkább megmagyarázzuk, vagy a véletlen számlájára írjuk, mert nem ritka, hogy a saját szemünknek sem hiszünk.

Csak akkor vagyunk hajlandóak foglalkozni az égi jelekkel, ha azok bekapcsolják a mélyről jövő, ősi ösztönünket. Ha azt érezzük, hogy „igen, ez az”, akkor hajlandóak vagyunk követni az útmutatást, de csak lazán, nehogy valaki azt gondolja, hogy az életünket égi jelek határozzák meg.

Vízöntő: Hiszünk a jelekben, sőt, előfordulhat, hogy még kérjük is őket. Tele vagyunk reménnyel, hittel, de mégis előfordul, hogy nem látjuk meg, vagy nem tudjuk értelmezni a jeleket, majd morgunk, hogy nem kaptunk semmit, hiába kértük.

Ha észrevesszük az égi jeleket, de nem tetszik, amit látunk, akkor egyszerűen félrelökjük, esetleg csalódásként könyveljük el. Amikor ígéretesnek látszó üzenetet kapunk, akkor azt maximálisan kihasználjuk. Az ösztöneink nagyon jól működnek, ez pedig plusz biztatás, hogy kövessük az égi jelet.

Halak: Mivel az összes csillagjegy közül mi vagyunk a legspirituálisabbak, ezért nem kérdés, hogy hiszünk az égi jelekben. Halakként szinte a napi rutinunk része, hogy kérjük az égi útmutatást, illetve szeretjük naponta keresni, szemezgetni az üzeneteket.

Az is jellemző ránk, hogy másoknak segítünk értelmezni azokat az égi jeleket, amelyeket ők kaptak, a sajátjainkat pedig mindig követjük. Néha álljunk meg, és gondoljuk át, hogy biztos jelet kaptunk, vagy azt csak kitaláltuk. A hitbuzgóság nem baj, ha nem torzítjuk el vele a valóságot.

(Forrás: noiportal.hu)