A csillagjegyünkből kiderül, hogy milyen árnyalatot válasszunk az otthonunkba annak érdekében, hogy jó legyen az egészségünk és a közérzetünk.

A színek fontos szerepet töltenek be az életünkbe, mert hatást gyakorolnak a mindennapi életünkre, az egészségi állapotunkra és a közérzetünkre, emiatt nem mindegy, hogy milyen tónusok dominálnak az otthonunkban.

Egy rosszul megválasztott árnyalat negatívan hathat ránk.Ebből következik, hogy még mielőtt nekiesnénk a házunk, lakásunk nagyobb átalakításának, nézzünk utána, hogy a csillagjegyünk szerint milyen színt kellene választanunk!

Kos – rózsaszín: Sokan gyerekesnek tartják a rózsaszínt, ami első hallásra idegennek tűnhet egy tüzes Kos számára, ám higgyük el, hogy ez a tónus jól illik a magabiztos, dinamikus és kalandozó személyiségünkhöz!Ahogy a Kosok, úgy a rózsaszín is megtalálja a helyét.

Bika – fekete: Rólunk gyakran az hír járja, hogy makacsok vagyunk, pedig valójában csak erős az akaratunk.Mi nagyra tartjuk a szépséget és a luxust.Ránk nyugodtan lehet azt mondani, hogy divatdiktátorok vagyunk.

A fekete azért tesz jót a közérzetünknek, mert előremutató, bátor, pont mint mi.

Ikrek – sárga: Nagyon élénk, rugalmas teremtések vagyunk.Imádjuk a társas kapcsolatokat.Mivel szeretünk a társaság középpontjában lenni, ezért tökéletesen passzol hozzánk a napsárga.Ez a szín azért is jó döntés a számunkra, mert változatos árnyalat, tehát mindig találhatunk újabb és újabb tónust, amivel azt érjük el, hogy nem fogunk unatkozni.

Rák – világos kék: Szeretünk otthon maradni, a lelkünk pedig annyira érzékeny, hogy olykor az már túlzás.A világos kék szín azért jó választás a számunkra, mert úgy segít feltöltekezni, hogy közben nem telepszik ránk.

Emellett inspirálja a kreativitásunkat.

Oroszlán – lila: A legjobb értelemben, de igazi „drámakirálynők” vagyunk.Oroszlánként képesek vagyunk mindenki életét felrázni, a tüzes személyiségünk pedig képes arra, hogy másokat inspiráljon.A lila tökéletesen illik hozzánk.

Szűz – krémszín: Nekünk nem jelent problémát, hogy meglássuk a különbséget a krémszín húsz árnyalata között.Jellemző ránk, hogy aprólékosak és intelligensek vagyunk.Emellett a gyakorlatias oldalunk segít a bölcs döntéshozásban.

Mérleg – zöld: Kemények vagyunk, de ugyanakkor igazságosak.A világról alkotott véleményünk nagyon erős, ám van egy lágyabb oldalunk is, ami nagyra tartja a szépség minden formáját.Mérlegként az életcélunk az, hogy egyensúlyba legyünk.A zöld és árnyalatai azért passzolnak hozzánk, mert ez jelképezi a harmóniát.

Skorpió – piros: Kifejezetten szenvedélyes emberek vagyunk.Jellemző ránk, hogy mindent szívvel-lélekkel csinálunk, amibe belefogunk.A piros nagyszerűen illik ehhez az oldalunkhoz, de ahhoz a tulajdonságunkhoz is passzol, amely miatt képesek vagyunk elkötelezni magunkat a választásunk mellett.A megérzéseink általában helyesek.

Nyilas – csokoládébarna: A baráti társaságunkban mi vagyunk a filozófusok.A mi bölcs és átgondolt szavainkat mindenki ismeri.Az is jellemző ránk, hogy általában nagy energiával pörgünk.A csillagjegyünkhöz illő színnek van egy olyan intenzitása, ami kiegészít és segít megnyugodni.

Bak – szürke: A mi mottónk az, hogy a türelem rózsát terem.Jellemző ránk, hogy óvatos, türelmes és szorgalmas emberek vagyunk.Esetünkben nem kérdés, hogy mindig van egy tervünk holnapra és a következő 5 évre.Hozzánk leginkább egy semleges szín illik, mert, bár nehéz mindig jól dönteni, mégis egy Bak képes arra, hogy a lehetőségek közül kiválassza a számára legtökéletesebbet.

Vízöntő – narancs: Tény, hogy barátságos emberek vagyunk, de ugyanakkor őrülten védjük a függetlenségünket.Vízöntőként szeretjük kipróbálni a különböző stílusokat, és a szokatlan dolgokat.Jellemző ránk, hogy mindenben meglátjuk azokat az előnyöket, amik másokat elbizonytalanítanak.A narancs azért illik hozzánk, mert ugyanolyan kivételes, mint a Vízöntők.

Halak – kék: Rendkívül élénk a fantáziánk, de ugyanakkor érzékenyek és együtt érzők is vagyunk.Ahogy a Rák, úgy a Halak is vonzódik a kék árnyalatokhoz, mert nyugtatóan hat ránk.A Rákokkal ellentétben, mi a sötétebb, kicsit meghittebb kék tónust kedveljük, mert ez segít, hogy szabadon szárnyalhassanak a gondolataink.

(Forrás: life.hu)