Megrázó interjúban mesélt Koós János halálának pillanatáról az énekes özvegye
Először adott interjút férje halála óta Koós János özvegye.
Dékány Sarolta, aki 48 évig élt boldog házasságban Koóssal, a Borsnak megrendülten nyilatkozott. Mint mondta, nem találja helyét a nagy házban, hiányzik neki a férje.
Koós Jánost a vállával operálták, és nem engedték haza a műtét után. Felesége úgy emlékszik, Koós a mosdóból jött kifelé, amikor összeesett.
Mindenki fejvesztve próbált cselekedni, többször is újraélesztették, azonban már nem tudták visszahozni. A szíve vitte el… mondta Dékány Sarolta.
“Próbálom elfoglalni magamat. A személyes holmijaihoz ugyan még nem nyúltam, minden úgy van, ahogyan itt hagyta. Még nem vagyok képes arra, hogy eltegyem a ruháit. A búcsúztató szervezése egyébként is leköti minden időmet. ”
Tegnap reggel is a temetőben kezdtem a napomat, kiválasztottam a férjem nyughelyét, ami jó barátja, Bajor Imre sírjához közel lesz..”
Koós János temetése március 20-án lesz, és a rajongók is kapnak lehetőséget, hogy elbúcsúzzanak az énekestől. „A rajongóknak fél kettő és fél három között lesz alkalmuk elbúcsúzni Jánostól, addig lesz nyilvános a temetés” – mondta az özvegy.

#KoósJános #KoósJánoshalála #meghaltkoósjános
Hír Club, HírClub, HirClub, Hir Club, Videós Hírek