Megnősül Charles Manson, az Egyesül Államok leghírhedtebb és legrettegettebb sorozatgyilkosa – legalábbis ezt állítja egy 25 éves amerikai nő, aki hat éve ismeri a bűnözőt, és állítása szerint feleségül is megy hozzá. A nő elmondta: sokan őrültnek tartják ugyan, de ő hiszi, hogy arra született, hogy Manson felesége legyen, és a leghatározottabban kitart őrült szándéka mellett.

charles manson

Az ártatlansága mellett még mindig szilárdan kitartó, már 79 éves sorozatgyilkos állítólagos menyasszonya még egy X-et is karcoltatott homlokára, utalva ezzel Manson híressé vált tetoválására, hogy ezzel is kifejezze elhivatottságát és rajongását szerelme iránt. Charlie Manson szerint azonban szó sincs semmiféle esküvőről, kapcsolatukat pedig csak kitalálták, hogy a médián keresztül megbotránkoztassák az embereket.

charles manson married

Az összesen kilenc ember meggyilkolásáért felelős Charles Manson már 43 éve, 1970 óta ül börtönben, a rá kiszabott ítélet szerint pedig ott is fog meghalni. A Manson Család névre keresztelt, általa irányított szekta egyik legszörnyűbb tette Roman Polanski filmrendező 8 hónapos terhes feleségének meggyilkolása volt, amit 1969-ben követtek el.

Charles-Manson-and-Star