Mire számíthatnak a szinglik és a párkapcsolatban élők?date1Májusban nem lesz hiány a szenvedélyből, ám abban az esetben, ha már van párunk, akkor el kell döntenünk, hogy meg akarjuk-e tartani, vagy inkább máshol keressük a boldogságot. Szingliként sokat randevúzhatunk, de fontos, hogy ne csak külső alapján ítéljünk, mert különben lecsúszhatunk az igaziról.

Kos: Ha van párunk, akkor májusban különösen oda kell figyelnünk a partnerünkre, amennyiben szeretnénk, ha tartós lenne a kapcsolat. Ne legyünk felületesek, ha pedig kapunk, akkor adjunk is, mert csak vitákat generálunk, ha folyamatosan a saját igényeinket helyezzük előtérbe.

Szingliként a hónap első napjaiban ne reméljünk változást, de 6-a után rengeteg embert vonzhatunk magunkhoz, sőt, talán már sok is lesz a jelölt. Az jó, ha mindenkiben meglátjuk a lehetőséget, de ez nem jelenti azt, hogy mindenkit el kell vinni egy próbakörre. Ha óvatosak leszünk, akkor sikerünk lehet.

Bika: Párkapcsolat esetén egy titkos viszonyt tartogathat a május, és könnyen előfordulhat, hogy egy szerelmi háromszögben találjuk magunkat. A hónapban fontos változások várhatóak. Tudni és érezni fogjuk, hogy vigyáznunk kell, mert olyan határt léphetünk át, amit később sajnálni fogunk.

Szingliként a hónap elején furcsa bizonytalanság tör ránk. A munkára vagy a szerelemre koncentráljunk? Eleinte a szellemi fejlődést választjuk, de később jöhet valaki, aki felkelti az érdeklődésünket. A kérdés az, hogy megnyílunk-e az illetőnek?

Ikrek: Ha van párunk, akkor megérint a változás szele, aminek hatására lehet, hogy nagyon gyorsan úgy döntünk, hogy búcsút mondunk a kedvesünknek. Ha maradunk, akkor bőven van mit javítani a kapcsoltunkon.

Amennyiben még szingliként élvezzük a mindennapokat, akkor májusban meg kell értenünk, hogy esélytelenek vagyunk a párkeresésben, ha szabályokat állítunk fel. Ne tervezzünk előre, hanem csak hagyjuk, hogy a dolgok maguktól megtörténjenek! Most előfordulhat, hogy egy régi szerelem új lángra kap.First-Date-ConversationRák: Párkapcsolat esetén olyan fontos döntéseket hozhatunk meg májusban, mint az összeköltözés, házasság, gyerekvállalást. Amennyiben elhatározzuk, hogy végleg a kedvesünk mellett maradunk, akkor hosszú távra fog szólni a viszonyunk. Ha úgy döntünk, hogy nincs értelme rabolni egymás idejét, akkor gyorsan lezárjuk a kapcsolatot.

Szingliként bárkit elcsábíthatunk, emiatt májusban el kell döntenünk, hogy a strigulákat gyűjtjük, vagy inkább megállapodunk valaki mellett? Mindegy, hogy melyiket választjuk, mert mind a két út pozitívan alakul. Jó esélyünk van arra, hogy egy föld csillagjegyű személlyel kezdünk szép kapcsolatot.

Oroszlán: Párkapcsolat esetén megnő bennünk a szenvedély, tehát ideje, hogy használjuk a fantáziánkat, kiéljük a vágyainkat. Engedjük, hogy a kedvesünk a kedvünkben járjon, mert mindkettőnkre szép élmények várnak!

Szingliként, ha régóta kinéztünk valakit, akkor májusban eljött az ideje, hogy lépjünk az ügyben. Adjunk esélyt magunknak! Mivel egész hónapban vonzók leszünk, ezért ne csodálkozzunk, ha végül nem ott érünk célba, ahol eredetileg terveztük.

Szűz: Ha van párunk, akkor május minden napján szeretnénk körberajongani a szerelmünket. Tartsuk életben a szenvedélyt, mert a viszonzás nem marad el! A párunk tudja, hogy jó irányba haladnak a dolgaink, és örül, hogy újra láthatja a vehemens oldalunkat.

Szingliként fontos, hogy kimozduljunk otthonról, irodából és világot lássunk. A baráti társaságunkban most nem találunk jelöltet, ezért ismeretlen terepen kell vadásznunk, és lehet, hogy nekünk kell megtennünk az első lépést a kiszemeltünk felé. Legyünk önmagunk!

Mérleg: Párkapcsolat esetén vessünk be új praktikákat, szenvedélyt, ha szeretnénk feldobni az ellaposodott szerelmi életünket. A próbálkozásunk eléri a célját, mert a kedvesünk nyitott lesz, ráadásul ő is mutathat valami újat.

Szingliként a szakmai előremenetel, tanulás lesz a legfontosabb feladatunk, de emellett a szerelemnek, flörtnek is adjunk esélyt. Ahogy telnek május napjai, úgy leszünk egyre vonzóbbak. Nehéz lesz nekünk ellenállni.kiss3Skorpió: Ha van párunk, akkor májusban el kell döntenünk, hogy végérvényesen vele maradunk-e, vagy inkább keresünk valaki mást. Maradjunk hűek önmagunkhoz! Nyugodtan mondjuk ki, hogy mit érzünk! Kerüljük a hűtlenséget, mert hiába vonzó egy titkos randevú, annak hatalmas lehet a kockázata.

Szingliként nyugodtan tartsunk több vasat a tűzbe, mert magunktól is rájövünk, hogy ez kimerítő. Ha nem találjuk az igazit, akkor 6-a után ez a helyzet megváltozhat, mert akkor megjelenhet a színen a megfelelő társ.

Nyilas: Párkapcsolat esetén feltüzelnek az égiek, emiatt több szenvedélyt igénylünk. Legyünk óvatosak, és ne engedjünk annak a kísértésnek, hogy nem otthon keressük a boldogságot. Döntsük el, hogy merre akarunk menni!

Ha még keressük a másik felünket, akkor élvezzük a mindennapokat, flörtöljünk, ismerkedjünk, randevúzzunk! A szerelmi életünk 6-a után fog igazán beindulni. Érdemes azokat is közel engednünk magunkhoz, akik külsőre nem annyira vonzóak, mert lehet, hogy egy ilyen illető lesz az igazi.

Bak: Párkapcsolat esetén izgalmakkal, romantikával lep meg a tavasz utolsó hava. Éljük meg teljesen azt, ami megadatik! A kapcsolatunkban lesznek jó és rosszabb időszakok, de mind a kettőben találunk maradandó élményt. Legyünk résen, mert májusban megjelenhet egy harmadik személy!

Szingliként, ha már unjuk ezt az állapotot, akkor májusban beleadhatunk mindent a párkeresésbe. A hónapban megnő a szenvedélyünk, ezért olykor nem is fogjuk tudni, hogy merre menjünk, kivel randevúzzunk.lovemagVízöntő: Ha van párunk, akkor a harmónia legyen a legfontosabb célkitűzésünk, mert más esetben érzelmi hullámvasút lesz a májusból. Legyünk őszinték, hiszen csak így rendezhetjük a szívügyeket. Mondjuk ki, hogy mire vágyunk, de hallgassuk meg a párunk igényeit is!

Szingliként izgalmas találkozásokra számíthatunk májusban, ha igent mondunk mindenre, és egy kicsit lejjebb adunk az elvárásainkból. Sok jelölttel találkozhatunk a hónapban, de 6-áig mindenki csalódást okoz. Később jön valaki, aki azonnal elvarázsol.

Halak: Amennyiben már van párunk, és az elmúlt időben könnyelműek voltunk, akkor ideje, hogy összekapjuk magunkat, mert a szerelmünk több figyelemre vágyik. Ügyeljünk a reakcióira, elégítsük ki az igényeit, vegyük figyelembe a kéréseit, találjuk ki a gondolatait, mert akkor viszonzásra találunk.

Amennyiben még a szinglik táborát erősítjük, akkor rengeteg randevú vár ránk májusban. Most kedvünkre válogathatunk, ám fontos, hogy ne külső alapján szortírozzunk, illetve ne kötelezzük el magunkat túl gyorsan. Ha nem ítélünk elsőre, akkor megtalálhatjuk az igazi értékeket egy jelöltben.

(Forrás: life.hu)