Kell-e tartanunk betegségektől, sérülésektől a tavasz utolsó havában?get coldget cold
Az időjárás még mindig nem kegyes az emberekhez, emiatt nagy adag szerencsére is szükség lesz ahhoz, hogy ne fázzunk meg májusban, de emellett arra is ügyelnünk kell, hogy ne sérüljünk meg.

Kos: Abban az esetben, ha nem tudunk magunktól lassítani, nem figyelünk oda másokra, nem engedünk az akaratunkból, akkor a csillagok fertőzés, betegség, esetleg törés útján fognak megállítani. Természetesen erre semmi szükségünk, emiatt hallgassunk a belső hangunkra, mert az fog először figyelmeztetni. Ha mégis megtörténik a baj, akkor ne aggódjunk, mert a gyógyulás, segítség nem marad el!

Bika: A bennünk lévő szeretet képes megakadályozni azt, hogy lebetegedjünk. Az is a jó tulajdonságaink közé tartózik, hogy még a legnehezebb feladat esetében sem bosszankodunk, tehát nem pazaroljuk negatív érzelmekre az energiánkat.

Májusban a mosolyunkat képzőművészettel, alkotással, zenével, tánccal, festéssel adhatjuk át másoknak, ráadásul az itt található szerelemnek is komoly egészségmegőrző szerepe lehet.

Ikrek: Májusban nagyon jó lesz az egészségünk. Ha akad is valami problémánk, akkor a gyógyító energiák a testünket és a lelkünket is megújítják, ugyanis most egy olyan folyamatban van részünk, amely során egészségesebbek leszünk.

Legyünk türelmesek, mert ehhez a folyamathoz idő kell! A hónapban tegyünk meg mindent, amit tudunk az egészségünk megőrzése érdekében, tehát mozogjunk sokat, táplálkozzunk egészségesen.flucoldRák: Ne bosszankodjunk, ha minden nyavalya utolér, mert a május ilyen lesz, ugyanis valamikor ki kell fizetnünk a túlzás árát. A betegségek azért érnek utol, mert az Univerzum szeretné, ha változtatnánk, és nem engednénk ekkora teret a hangulatunknak, amivel nem egyszer másokat is leterhelünk.

Az is fontos, hogy ne a múlton merengjünk, hanem éljünk a jelenben, valamint figyeljünk oda a családra, munkára. Ha alázatosan elfogadjuk a betegséget, akkor sokkal gyorsabban leszámolhatunk vele.

Oroszlán: Májusban nagyon jól működik a regeneráló képességünk, emiatt könnyen legyőzzük a betegséget, ha már elkaptuk, ám gondolkodjunk el azon, hogy vajon milyen égi üzenete lehet annak, hogy összeszedtük. Ne legyünk türelmetlenek, mert azzal lassíthatjuk a gyógyulást, vagy éppen emiatt lehetünk betegek! A probléma megelőzésének legjobb módja, ha higgadtan, nyugodtan viselkedünk májusban is.

Szűz: Ne gondolkodjunk túl sokat a betegségeken, mert ezzel a hozzáállással vonzzuk be azokat! Sokkal jobban járunk, ha inkább mindent megteszünk annak érdekében, hogy megőrizzük az egészségünket. Ha minden erőfeszítésünk ellenére lebetegszünk, akkor próbáljuk megérteni, hogy hol volt nagyobb az ítélkezésünk, mint az elfogadásunk, szeretetünk. Ha ezt megértjük, akkor kezdődhet a gyógyulás.

Mérleg: Májusban könnyen megfertőződhetünk, ha nem figyelünk oda magunkra, de az is vezethet betegséghez, hogy makacsul nem akarjuk észrevenni a valóságot, hanem inkább elképzelünk egy szebb világot.

Ha nem vállaljuk fel önmagunkat, akkor a bennünk rekedt gondolatok megbetegíthetnek. Az életfeladatunk az, hogy megtanuljunk kiállni önmagunkért. Nem kell másokra ráerőltetnünk az akaratunkat, de a kompromisszumkötést muszáj megtanítanunk.springSkorpió: Májusban ideje, hogy lemondjunk a bosszúnkról, amit arra mérnénk, aki korábban bántott. Engedjük el a sérelmeinket, és higgyünk abban, hogy egy magasabb erőtől megkapja a magáét az ellenünk vétkező! Ha sikerül ezt megértenünk és elfogadnunk, akkor elszáll a bennünk lévő feszültség, bosszú, fájdalom, tehát a betegség is elkerül.

Nyilas: Egészségesek leszünk májusban, ha nem engedjük, hogy a félelmeink, hangulatingadozásaink hassanak ránk. Ellenkező esetben könnyen ledönthet a lábunkról egy vírus, bacilus.

Fogadjuk el az akadályokat, mert azok azért vannak, hogy levonjuk belőlük a megfelelő tanulságot. Azt se felejtsük el, hogy azt kapjuk vissza, amit másnak adtunk! Ez az élet rendje.

Bak: Lehet, hogy már korábban éreztük, hogy bujkál bennünk valami, de nem jöttünk rá, hogy mi az. Ha eddig nem mentünk orvoshoz, akkor ennek eljött az ideje májusban. Ne hagyjuk, hogy a félelmeink, aggódásunk megakadályozzon ebben! Amennyiben úgy érezzük, hogy túl sok bennünk a feszültség, akkor azt sporttal vezessük le, mert a mozgás testileg és lelkileg is rendbe hoz.

Vízöntő: Májusban a tüdőnk, kezünk, gyomrunk, idegrendszerünk lehet veszélyben. A betegségek ellen leginkább azzal védekezhetünk, ha megéljük azt, akik vagyunk. Ne gátoljuk a szabadságvágyunkat, és adjunk teret a különleges, úttörő egyéniségünknek!

A felesleges energiát sporttal vezethetjük le. Emellett figyeljünk arra, hogy a véleményünk elmondása, előrehalásunk közben ne gázoljunk át másokon, mert ellenkező esetben az Univerzum betegséget küld ránk, hogy megállítson.horosHalak: Májusban rajtunk múlik, hogy egészségesek leszünk, vagy betegek. Amennyiben elkapunk valamit, akkor legalább lesz időnk egy kis egyedüllétre, pihenésre, álmodozásra, zenehallgatásra, filmezésre.

Ennél sokkal jobb lenne, ha betegség nélkül is képesek lennénk kielégíteni a vágyainkat. Nyugodtan vegyünk ki egy-két szabadnapot, hiszen ehhez mindenkinek joga van! Lehet, hogy mások megharagszanak ezért, mert számítanának ránk, de ez az ő bajuk. Döntsük el, hogy mi a fontosabb!

(Forrás: femcafe.hu)