Több millió frankos adócsalással vádolnak egy Svájcban bordélyházat üzemeltető magyar nőt. A madame összesen 8 szalont üzemeltetett, bordélyaiban ismert magyar celebek, modellek és aktmodellek is árulták a testüket, sőt egy magyar fesztiválszervező cég tulajdonosa is megtalálható közöttük.

Az Edina névre hallgató nő e-mailben adott tippeket a lányoknak arra vonatkozóan, hogy játszhatnák ki a svájci munkaügyi ellenőrzéseket. Állítólag egyszerre 50-60 magyar lány is tevékenykedett az általa üzemeltetett bordélyházakban. A szalonok állítólag a mai napig működnek, a pletykák szerint sok lány csak akkor tudta meg, milyen munkáról lenne szó, mikor megérkezett a bordélyba.

judit

Egy magyar fesztiválszervező cég tulajdonosa is a prostituáltak között van. A pécsi hölgy már közel 5 éve űzi az ipart minden kategóriában, gyakorlatilag bármit bevállal. A szakmában dolgozó lányoktól megtudtuk, hogy adott esetben napi 10 vendéggel is lehet számolni, de a csúcs eddig náluk 18 vendég volt egy lányra / nap. Így a fesztiválszervező hölgy 5 év alatt 10 ezer férfival is közösülhetett. Szerkesztőségünk több videót is kapott a témával kapcsolatban.