Régen nagy divat volt a hollandoknál a lakóhajó, az utóbbi években azonban ez igencsak háttérbe szorult. Most azonban Angliában egy olyan uszályt építettek, illetve újítottak fel, aminek lakórészét szinte akárki megirigyelné, még annak is kedve támad beköltözni, aki egyébként nincs kimondottan oda a hajókért. Az uszály 1959-ben került először vízre, mintegy 40 méter hosszú. 213 négyzetméteres alapterületének lakókörzetében három hálószoba, egy nappali bárral és kandallóval, egy konyha, valamint egy minden igényt kielégítő fürdőszoba található.

luxus

A hajó lakóterének dizájnja semmilyen kívánnivalót nem hagy maga után, még a legnagyobb luxushoz szokott emberek igényeit is maradéktalanul kiszolgálja. A vételárért a hajón kívül számos egyéb szolgáltatást is megkaphatunk, mint például a londoni Hotel Rafayelből kölcsönzött komornyikot vagy a hotelben lévő szépségszalon használatát.

furdo

A luxususzály ötlete az Oyster Pier projekt keretében valósult meg, és egyéb hasonló hajókat is terveznek készíteni, 6-8 hónap alatt akár személyre szabott uszályhoz is hozzájuthatunk, aminek induló ára 1,5 millió font.

kegliluxus halo nappali ebedlo