Luxus körülmények között fedezhetik fel az Amazonas vidékét mindazok, akik nem sajnálnak súlyos pénzeket kifizetni azért, hogy napokig Dél-Amerika legnagyobb folyóján hajókázzanak. Az Aqua Expeditions által indított utak lényege, hogy a vendégek egy minden igényt kielégítő hajon utazva láthatják közvetlen közelről az Amazonas környezetét és élővilágát, valamint naponta pár órában csónakokkal is túrázhatnak.

hajo

A hajókon minden adott, ami a kényelemhez szükséges: jakuzzi, napozóágyak és mindennel felszerelt szobák, melyekhez hatalmas panorámaablak is tartozik, hogy biztosan ne maradjunk le semmiről. Az ablakoknak köszönhetően még az ágyból sem kell fölkelnünk ahhoz, hogy csodálhassuk az Amazonas környezetét.

luxus hajo

A hajón 3,4 vagy 7 éjszakát tölthetünk el, a pontos útvonal a vízállástól függően változik, azonban főként a folyó perui szakaszát fedezhetjük fel ötcsillagos körülmények között. Az all inclusive csomagok a hajón töltött napok számától függően 2685, 3585 és 6265 dollárról indulnak, vagyis a csomagtól függően 600 ezer és 1,4 millió forint közötti összeget kell értük fizetni.

barhalo