Az már szinte teljesen megszokott, hogy akinek van pénze, annak hajója, főként jachtja is van. Éppen ezért milliomos körökben már nem is számít igazán nagy durranásnak egy-egy luxusjacht, azonban a luxus tengeralattjáróval garantáltan kitűnünk még a leggazdagabb körökben is.

luxus

A vízi jármű ugyanúgy tud közlekedni a felszínen, mint egy normális hajó, éppen ezért minden földi jóval fölszerelték, ami egy hajón van: a fedélzetén napozóterasz, úszómedence található, sőt helikopter-leszállóhely is helyet kapott rajta. Ami a tengeralattjárót megkülönbözteti egy szimpla hajótól az az, hogy az sem jelent problémát, ha egy kis magányra vágyunk, és le szeretnénk merülni a víz alá.

A tengeralattjáró belső elrendezéséről nem sokat tudni, az azonban kiszivárgott, hogy az osztrák tervezők a mértéktelen luxusra helyezték a hangsúlyt, a belső részben is mindent megtalálhatunk majd, ami a legvadabb igények kielégítéséhez szükséges, így lesz benne kétszintes lakosztály, 8 lakrész a vendégeknek, könyvtár, bár, házimozi és edzőterem is.