Nagyobb kényelem, letisztult formák és erősebb védelem az új iPad billentyűzet-tokokkal

logitech-logo

Budapest — 2013. március 26. — A Logitech bejelentette táblagép-kiegészítő portfóliójának bővítését: a Logitech® Keyboard Folio és a Logitech® Keyboard Folio mini  kényelmes gépelést tesznek lehetővé, miközben megvédik a táblagépet és annak érintőképernyőjét. A korábbi billentyűzet-tokoknál nagyobb biztonságot adó eszközök kifinomultabb anyagokból készülnek és több színben is elérhetőek, hogy illeszkedjenek a felhasználók stílusához.

„Az új Logitech Keyboard Folio megalkotásakor az volt a célunk, hogy a díjnyertes Logitech Ultrathin Keyboard Cover nyújtotta írásélményt egy extra védelmet adó tokban kínáljuk” – mondta Mike Culver, a Logitech táblagép-kiegészítők fejlesztésével foglalkozó részlegének alelnöke. „A felhasználók által elvárt kifinomultság érzetét kölcsönző, ugyanakkor funkcionális védelmet biztosító dizájn tökéletesítéséhez a Logitech billentyűzetekre vonatkozó szakértelme és tapasztalatai alapján, a minőségi anyagok felhasználásán keresztül vezetett az út.”

logitech-keyboard-2

A Logitech Keyboard Folio Bluetooth®-on keresztül kapcsolódik az iPadhez és a hagyományos méretű billentyűk biztosította élményt nyújtja az iPadeknél megszokott parancsikonok használata mellett, leküzdve ezzel a képernyőn történő gépelés korlátait.

A személyes stílus kialakítása és a táblagépet érintő kockázatok minimalizálása érdekében a Logitech a kifinomult anyagok használatán és a letisztult formák alkalmazásán túl egyesítette az esztétikumot a praktikummal.

Az iPad és iPad mini billentyűzettokok két különböző állásban használhatóak az ideális betekintési szög elérése érdekében, és szállítás közben mágneses kapcsok gondoskodnak a maximális biztonságról. A Logitech Keyboard Folio automatikusan bekapcsol a tok nyitásakor, s ugyanígy lekapcsol becsukásakor, ügyelve a táblagép akkujának élettartamára.

Ár és elérhetőség

A Logitech Keyboard Folio várhatóan 2013 áprilisában kerül európai forgalomba, 99,99 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron. A Logitech Keyboard Folio mini május folyamán követi, 79,99 eurós ajánlott áron. Mindkét termék több színben is kapható, országonként változó elérhetőség mellett. További információkért, kérjük, látogasson el a www.logitech.com oldalra.

A Logitech vállalatról

A Logitech olyan termékek vezető gyártója, melyek kapcsolatot teremtenek az emberek és a számukra fontos digitális élmények között. A Logitech több különböző számítástechnikai, kommunikációs és szórakoztató platformot kiszolgáló, kombinált szoftver- és hardvermegoldásai a digitális navigáció, a zenés és videós szórakoztatás, a számítógépes játékok, a közösségi hálózatok, az internetes hang és képi kommunikáció, a biztonsági videómegfigyelés és a szórakoztató elektronikai eszközök távvezérlésének területein kínálnak új lehetőségeket vagy javítják azok meglévő szolgáltatásait. Az 1981-ben alapított Logitech International egy svájci részvénytársaság, melynek részvényeit a svájci SIX részvénytőzsdén a LOGN szimbólum alatt, valamint az amerikai nemzeti Nasdaq tőzsdén a LOGI szimbólum alatt forgalmazzák.

Vélemény, hozzászólás?