Az ukrán Pókember nagy örömét leli abban, hogy halál közeli helyzetekbe sodorja magát és ezt rögzíti nem kevésbé gyáva barátai által. Az amatőr kaszkadőr többnyire sokemeletes épületeken csináltatja a lélegzetelállítóan ijesztő fényképeit. A Mustang Wanted  halált-kísértő képeit és videóit a saját honlapján és Youtube oldalán keresztül osztotta meg, több mint fél milliós nézettséget halmozva fel.

halal-arcaba-nevet-2

“A halál nem a legrosszabb dolog, ami megtörténhet.” – mondta a Daily Mail-nek. “Mindenki meghal – de nem mindenki él úgy, ahogy akar.”

 

halal-arcaba-nevet-3

Az elcsépelt mély gondolatok mögött, vagy egy példamutató ember rejlik, vagy csak egy “figyeljetek rám, majdnem meghaltam” önismeretei kurzust tartó marketinges srác. Bár ez számunkra teljes mértékben mindegy, amíg ilyen klafa kis képeket ad közé.

 

halal-arcaba-nevet-4

Itt a laza és szabados fogalmazásban megíródott honlap, amelyről a képeket is szedtem.

Bár már kikövetkeztetted a címből is, de te ne nagyon próbálkozz ezekkel, legalábbis mi nem buzdítanánk rá.

halal-arcaba-nevet-5 halal-arcaba-nevet-6 halal-arcaba-nevet-7 halal-arcaba-nevet-8 halal-arcaba-nevet-9 halal-arcaba-nevet-10 halal-arcaba-nevet-11 halal-arcaba-nevet-12 halal-arcaba-nevet-13 halal-arcaba-nevet-14 halal-arcaba-nevet-15 halal-arcaba-nevet-16 halal-arcaba-nevet-17 halal-arcaba-nevet-18

 

 

Vélemény, hozzászólás?