A férfiak álarca sok esetben önvédelmi eszközként szolgál. Többnyire nem is átverés céljából öltik magukra ezeket a maszkokat, hiszen a kegyes hazugságok vagy az egoista megnyilvánulások olykor nem is nem tudatosak. Azonban, ha szeretnéd minél jobban kiismerni az erősebbik nemet, figyeld a jeleket. Nem kell sok idő és te is tökéletesen belátsz majd a maszk alá, hogy megpillanthasd a férfi valódi énjét.

620x0

A hatalmas álarc kis személyiséget takar

Elsőre imponáló lehet, hiszen aki ilyen maszkot visel, rettentő udvariasan viselkedik veled. Királynőnek érezheted magad mellette. Ez a férfi az, aki még az autó ajtaját is kinyitja neked és próbál a nap minden percében lenyűgözni. Ami azonban elsőre érdekes, az pár hét után már rettentő unalmassá válik.A probléma gyökere pedig a párod valódi arca, ugyanis a nagyvonalúság mögött mérhetetlen bizonytalanság lapulhat.

620x0 (1)

Ha ilyen emberrel találkozol, erre készülhetsz: lehet, hogy előre enged az ajtóban, de a beszélgetések szinte mindig róla szólnak majd.

Kemény nőnek nem való a romantika

Az első randira óriási csokorral érkezik és szinte az első órában kimondja, hogy mennyire szeret? Nagyon naivnak kell lenni ahhoz, hogy ilyen rövid idő után elhidd ezt a vallomást. Ez bizony egy tökéletlen álarc és nagyon gyorsan le is hull a viselőjéről. Az ilyen férfit vagy kerüld el, vagy a kapcsolat elején közöld vele, nem az ajándékai teszik vonzóvá a szemedben.

620x0 (2)

Egyenrangú veled! Létezhet ilyen?

Az is gyanús lehet, ha egy férfi állandóan azt hajtogatja, hogy mennyire tiszteli a nőket az odaadásukért. Mindemellett a saját bevallása szerint a tökéletes kapcsolatot keresi, a nőt, akivel jóban-rosszban együtt lehet. Ha ilyen férfi akadt az utadba, akkor örülhetsz, mert találtál egy barátot.Párkapcsolatra azonban ne is gondolj.Végtelenül nyitottnak érezheted az ilyen férfit, holott az egész lénye csak arra vár, hogy a saját nyűgét végre meghallgassa valaki. Ez a személy pedig ne te legyél.

620x0 (3)

A nyulat nagyon könnyű kiugrasztani a bokorból. Beszélj magadról, ha a másik csak bólogat rá és alig várja, hogy rátérhessen a saját mondandójára, már le is kaptad róla a megtévesztés álarcát.

A magányos farkas

Ez a típus függetlennek állítja be magát, sőt kifejezetten ódzkodik egy komoly kapcsolattól. Irtózik a nősülés gondolatától is, mégis legbelül ez a legnagyobb vágya. Ha ilyen mérhetetlen töménységű egoizmussal találkozol, készülj fel, hogy életed legnehezebb csatájába lépsz be. A magányos farkas álarc mögé bekukkantani kevés embernek sikerül. Azonban ha kitartó és szemfüles vagy, elnyerheted a jutalmad. Az önző pasi ugyanis egy idő után, ha azt látja, nem ijedsz meg a fensőbbségétől, sőt mi több, jót mulatsz rajta, akkor megadja magát. Csak győzd kivárni, míg megtörik a jég.

620x0 (4)

A humor mögé bújva

Ezt a pasit ezer közül is felismered, hiszen a társaság középpontjában áll. Azonban nem az esze és az érdemei miatt. Ő a humorérzékével próbál rajongókat maga köré gyűjteni. Hiába érzed jól magad a társaságában, ha te is csak a szurkolótábor egy tagja lehetsz.Örülj annak, hogy jókat nevetsz egy ilyen férfivel, de többre ne számíts, hiszen a maszk mögött ő egy ideges és aggódó kis nyuszika.

620x0 (5)

Lehet, hogy ijesztő a lista, de azért ne válaszd a szingli életet, egyszerűen csak próbáld ravasz nőként álmaid férfiját álarc nélkül kezelni. Ha megtanulod felismerni a jeleket, akkor a maszkok láttán már csak mosolyogni fogsz. Ezután pedig okosan tedd meg a következő lépést, így egy igazán boldog párkapcsolat várhat rád.

620x0 (6)

(forrás: ripost)