Jó, mert lehet rajta mit fogni – így szól a leggyakrabban használt érv az átlagosnál nagyobb popsi mellett. Erotikus és izgató, forró titkok rejteke. Brutálisan jól mutat dögös fehérneműben, csak győzze lehámozni a csipkecsodát a felajzott férfi a gömbölyű hátsóról! Lássuk, mit mondanak minderről az érintettek!

620x0 (12)

1. Nagy fenék és nagy fenék közt azért van különbség!

“Szerintem a pasik egy része azért rajong látványosan a nagy popsikért, mert most ez a menő. Pedig szerintem nem kéne általánosítani, mert nem mindegyik nagy segg jó segg. Attól, mert valami nagy, nem lesz rögtön gusztusos, kívánatos. Mondjuk, nálam fontos szempont a női fenék formája. Én speciel a gömbölyű, tónusos popsikat csípem, általában sportos lányokon. Hát az ilyen csajok nem kövérek, és nincs nagy fenekük! Egy Kim Kardashian-féle hátsó pont nem érdekel, Mila Kunis fenekével viszont tudnék mit kezdeni!”

c352ab51642d9f4bb29ccf4fa964cbc088b9255c

2. Nagy a feneke és cicanadrág? Lelohad tőle mindenem…

“Nagyon gáz, amikor egy túlméretes nő cicanadrágban illegeti magát. Nálam kiverik a biztosítékot! A magam részéről maradnék a kellemesen formás popsiknál, amik olyan jól elférnek a tenyeremben.”

3. Hagyjuk  már ezt! Sokkal fontosabb, hogy milyen a nő lába!

“Nem a nagy fenékre gerjedek. A szexi harisnyás láb sokkal jobban izgat!”

620x0 (14)

4. Ha dögös a csaj tompora, biztosan élvezi a szexet

“Mondjuk, engem nem érdekel, mások mit mondanak, én mindenesetre élvezem, ha egészségesen bele lehet markolni a nő tomporába! Egy belevaló popóról szinte azonnal látni, hogy mit tud felmutatni a hálószobában. És én rendkívül vonzónak találom, ha egy nő tud élni a hatalmával, amit a feneke jelent! Na, jó…én sem vagyok nádszál-karcsú. Bután nézne ki mellettem egy sovány nő…”

620x0 (15)

5. Nekem a természetes jön be

“Nem állítanám, hogy a kicsi fenekekért rajongok, de tény, hogy túl nagy hátsóval kevésbé csinosabbak a csajok.  A gigantikus popsi pedig nálam eleve kizáró ok. Ennyi…”

620x0 (16)