1. Jóba van a barátaiddal

Mikor először viszed el egy baráti találkozóra, egyből megtalálja velük a közös hangot, de legalábbis igyekszik beilleszkedni közéjük. Ez a jövőt tekintve pozitív, hiszen nem lesz egy logisztikai rémálom összeegyeztetned a magánéletedet a barátaiddal.

20160407intim-81-jel-ami-arra

2. Empatikus

Ha éppen a főnöködről panaszkodsz, ő szemforgatás helyett végig csak hallgat, tanácsot ad és segít komolyabb baj esetén.

3. Udvarias

Mindegy, hogy étteremben vagytok, bevásároltok a boltban vagy a szüleiddel csináltok közös programot. Mindig udvariasan viselkedik, még akkor is, ha hisztizni támad kedved.

4. Az utolsót is neked adja

Ismerős a helyzet, amikor a vacsora végéhez érve már csak egy szelet pizza marad? A minimum, hogy lefelezi veled, de inkább neked adja.

20160407intim-81-jel-ami-arra1

5. Megértő

Nem húzza fel magát, ha közlöd, hogy egyedüllétre van szükséged. Helyette inkább megértően bólint és biztosít arról, hogy nem akar rád telepedni.

6. Tisztelettudó

Sosem hagyják el téged sértő vagy bántó szavak és mondatok a száját. Az esetlegesen negatív véleményét is képes empatikusan, intelligens kontextusban tálalni.

7. Érzi a határokat

Amikor kiruccansz a barátnőiddel egy éjszakára, nem kapsz hosszú, manipuláló üzeneteket tőle és a féltékenységi rohamaival sem fáraszt a telefonban.

8. Te vagy a mindene

Mellette igazi nőnek érezheted magad minden helyzetben. Nem kérdés, hogy mennyire vonzónak talál és ezt a lehető összes módon a tudtodra is hozza.

20160407intim-81-jel-ami-arra2

+1 Elismeri a hibáit

Nem megy bele a hatalmi harcokba, elkerüli a fölösleges vitákat. Amikor hibázik, képes akár egyből bocsánatot kérni ahelyett, hogy órákig vagy napokig duzzogna – veled együtt.

(forrás: life)