620x0 (4)

Minden férfinak vannak gyengéi, és nyilván sokat tehet a nő a bevetésre kész állapotért. Az persze, hogy pontosan mitől izzik fel a szenvedély, egyéni ízlés kérdése. Kit egy dögös combfix indít be, más a vörös ajkakra gerjed, míg olyan is akad, aki néhány érzékien elsuttogott mocskos mondat után nem bír férfiasságával. Lássuk!

1. A nő buja öle

620x0 (5)

“Imádom a csinos és kacér nőket, az izgató domborulatokat. De igazából akkor lesz végem, amikor meglátom a nő kéjvágytól esedező ölét. A női nemi szerv maga a csoda. Annyiféle… és mindegyik másképpen izgató. Imádom felfedezni, meghódítani!”

2. Feszes fürdőruha

620x0 (6)

“Valójában nem tudok egy konkrét dolgot kiemelni. Sok minden felizgat. Nem tudok ellenállni például annak, ha a fürdőruha izgalmasan domborodik a nőn. De az amatőr pornó is durván beindít. Vagy ha izgató hangon duruzsol hozzám a csajom, pláne, ha mocskos szavakkal.”

3. Szexi üzenetek

620x0 (7)

“Eszméletlenül hat rám minden váratlan, pajkos üzenet. Pláne, ha meztelen fotót is kapok. Ha a nőmet sejtető, szexi fehérneműben látomés végigcsókolja a nyakam. Mindezzel együtt Palvin Barbarától is képes vagyok beindulni.”

4. Csapzott haj és heavy metal

“Az első és legfontosabb, hogy a nőnek legyen kisugárzása, és legyen vagány. Ezen felül imádom a nő nyakát És a szexi tetkót lapockán, vagy bárhol.Eszméletlenül felizgat, ha a csajom haja kócos és vizes. Illetve, ha kemény rockzenét énekel karaoke partin.”

5. Kívánatos popsi

620x0 (8)

” Nem bírok magammal, ha kívánatos hátsót látok. A nő feneke nekem a minden. Imádom, ahogy ring előttem, ruhában, vagy szexi bugyiban… legjobb persze, ha meztelenül. Ááááá, egy női popsi mindent megér!”

6. Veszélyes tánc

620x0 (9)

“Már a szemében meglátom, ha akar tőlem valamit. Úgy szólok hozzá, hogy értse, részemről rendben a dolog. A nő tudja, hogy ekkor mit kell tennie, és engem a határozottsága bizserget. Elkezdődik a veszélyes tánc, és én kiélvezem minden pillanatát.”

7. Kacér pillantás

620x0 (10)

“Bevadulok a trikókat kibökő hegyes mellbimbóktól. A kivillanó bugyikáktól. Szeretem, ha a nő haja selymes és illatos. Attól pedig megfekszem, ha sokat sejtetően kacéran néz vissza rám a csaj.”

8. Nedves vagina

“Sok mindent sorolhatnék. De az érzékien nedvesedő vagina hat rám legerőteljesebben. Ha megérzem a finom nedveket, nem tudok megálljt parancsolni!”

9. Nagy mellek

620x0 (11)

“Megveszek a mellekért. Szeretem a kicsit is, de igazából a nagy és kerek mellekre izgulok. Imádom belefúrni magam a két domborulat közé. Így is és úgy is…, ha érted, mire gondolok…”