A Samsung egyik rajongói oldalán nyilvánosságra került pár információ a valószínűleg idén megjelenő Galaxy S4-ről. Természetesen, mint minden belső embertől kiszivárogtatott információ, ezek sem teljes mértékben megbízhatóak, így személy szerint inkább csak érdekesként tartanám számon, mint hiteles hírforrásként. Bár a képet a SamMobile megbízhatónak állítja be, az élessége és a S3-hoz való hasonlatossága miatt, én azért óva intenék mindenkit a nagy nyálcsorgatást megelőzve.

Galaxy S4

Amit elsőre észrevehetünk a képről, hogy végre teljes mértékben gombmentessé vált a “kis” masinánk. Természetesen a szokásos diéta faktor itt is megtalálható – ahogy vékonyabb lett a fizikai modell úgy kapott egy még nagyobb kijelzőt.

A SamMobile belső emberének nem sikerült (vagy nem akarta?) megosztani az összes információt, bár így is elég szép képet kaptunk.

Íme:

– Exynos 5450 Quad-Core CPU, 2.0GHz órajelen
– Mali-T658 GPU (grafikus kártya)
– 2GB RAM
– 4.99” SuperAMOLED FULL HD felbontású (1080×1920) kijelző
– 13 Megapixeles Hátsó kamera
– 2 Megapixeles Elülső kamera
– Android 4.2.1 (azonnali használat)

Továbbá az oldal egyik tagjának sikerült csinálnia egy fotót, amin egy “Samsung Unpacked 2013”-as elnevezésű eseményre készített meghívót láthatunk. A meghívón  feltüntetett Pyeongchang, Dél-Korea északi részének egy városa ahol a 2018-as Téli Olimpiát fogják majd megtartani.

Unpacked 2013 meghívó

A bennfentes infók szerint 2013 márciusában lesz egy sajtó rendezvény, minden bizonnyal a Galaxy S4 beharangozása végett. Olyan információk is világot láttak az oldal által, hogy a Samsung Áprilisban továbbképzésre fogja küldeni az alkalmazottait, ami akár azt is jelenthetné, hogy Április elején érkezik meg az S4.

Vélemény, hozzászólás?