Ez a 10 kis kedvenc biztos nem fog fázni a télen

1. Ki mondta, hogy egy baromfinak nem áll jól a színes felső?

620x0 (29)

Egy angol hölgy megsajnálta a csirkéket, tyúkokat, amikor hidegre fordult az időjárás. Kötött nekik pár szép színes mellényt, és felcicomázta őket, hogy ne fázzanak a zord időben!

2. Póni kötött ruhában

620x0 (30)

A hideg, fagyos időben aggódtak gazdái a kis shetlandi póniért. Ezzel a gyönyörű, piros póniruhával ajándékozták meg, hogy még véletlenül se fázzon!

3. Pingvinnek búvárruha

620x0 (31)

Ralph elvesztette tollait, így különösen érzékeny lett a hidegre, a napfényre egyaránt. Gondozói egy zseniális pingvin-búvárruhával ajándékozták meg, így Ralph minden gond nélkül élvezheti a mindennapjait barátaival.

4. Kecskegida pizsamában

620x0 (32)

2015-ben ő volt az év kecskéje! A csinos pizsamában ugrándozó kis gida az internetre feltöltött, legcukibb állatok kategóriában lett a győztes.

5. Egyszerűen cuki!

620x0 (33)

Mi mást is mondhatnánk erről a kis kutyakölyökről a csíkos pizsamájában?

6. Sütiszörny

620x0 (34)

A macskák nem bíznak semmit a véletlenre. Az öltözék mellé természetesen a süti is jár!

7. Gyógyruha a lajhár bébiknek

620x0 (35)

Az árva lajhár ikerbébik betegségük miatt voltak kénytelenek ruhát viselni. Anyjuk elpusztult, így nem jutottak védelmező anyatejhez. Testüket rüh paraziták támadták meg. Gyógyulásuk érdekében szőrüket teljesen eltávolították. Szerencsére gondos ápolásban részesültek, de addig, míg meggyógyultak, ezt a helyes kis ruhát kellett hordaniuk.

8. Nehéz egy csupasz kismalac élete, ha beköszönt a hideg!

620x0 (36)

A kis Rio szinte teljesen szőrtelen tengerimalac. A hideg idő komoly veszély a számára, így természetes, hogy jó meleg ruhát kapott a gazdájától!

9. Csak divatosan!

620x0 (37)

Lichie, az 5 éves német vizsla szőrével tökéletesen harmonizáló pulóverben vett részt az egyik legnagyobb skóciai kutyás bemutatón.

10. Ez a ruhácska nem sikerült igazán tökéletesre

620x0 (38)

Szegény kis tengerimalac nem mondhatja el a gazdájáról, hogy csinos kis ruhát készített neki az ünnepekre.

(forrás: ripost)