Mi a legellenszenvesebb a csillagjegyekben?

 

 

Jobb esetben az ember próbálja a legjobb tulajdonságait hangsúlyozni mások előtt, ám ettől függetlenül, mindenkinek akad néhány rossz tulajdonsága, ami ellenszenvessé teszi mások előtt.Ha elég fejlett az önkritikánk, akkor talán már tisztában vagyunk a legrosszabb oldalunkkal, de amennyiben ez nincs így, akkor most kíméletlenül szembesülhetünk a legrosszabb tulajdonságainkkal.

Kos: A temperamentumunk miatt gyakran keveredünk kínos helyzetbe.Jellemző ránk, hogy előbb beszélünk, mint gondolkodunk, ennek pedig gyakran beégés az eredménye.Ha hülyeséget mondunk, akkor nem lehet meggyőzni annak ellenkezőjéről.

A türelmetlenségünk állandó gyomorgörcsöt okoz, ráadásul egy perc alatt képesek vagyunk kiborítani másokat.Ne tagadjuk, hogy ezt legbelül kifejezetten élvezzük!Emellett biztosak vagyunk abban, hogy minden helyzetet megold, ha fejjel megyünk a falnak.Az az egy szerencsénk, hogy elég kemény fából faragtak.Az, hogy mindezek ellenére vannak, akik csodálnak, csak a kockázatvállalási kedvünknek köszönhető.

Bika: Realisták vagyunk, ami még nem lenne bűn, ha nem lennénk inkább materialisták, de abból is a legrosszabb verzió.Bikaként ragaszkodunk mindenhez, amiről eldöntöttük, hogy jó, tehát jár nekünk.

Biztosak vagyunk abban, hogy minden csillagjegy közül mi vagyunk a legokosabbak, ám néha nem ártana levennünk a szemellenzőt!Gyakran előfordul, hogy szokatlan dolgokat csinálunk, mert bármit megteszünk azért, hogy felkeltsük mások figyelmét.

Sokan irigylik az eredményeinket, de csak kevesen hiszik el, hogy tényleg egyedül dolgoztunk meg a sikerünkért.Csökönyösen és makacsul szajkózzuk a magunkét, de egy idő után csak a falnak beszélünk, mert senki sem figyel ránk.Azért akad néhány ember, aki még elvisel.

Ikrek: Ég és föld között lebegünk, soha nem maradunk nyugton, folyamatosan piszkálunk másokat, és állandóan valamilyen megoldást keresünk a problémánkra.Habár élénk a fantáziánk, mégse haladunk előre, mert egyszerűen képtelenek vagyunk elhinni magunkról, hogy bármire is képesek lennénk.

Gyakran előfordul, hogy csak a felszínt kapargatjuk.Semmiben sem mélyedünk el, tehát felesleges azon erőlködnünk, hogy nagyobb dolgot hajtsunk végre.Abban hiszünk, hogy jobb kapni, mint adni, ezért elvárjuk, hogy mások körbeugráljanak.

Ikerekként tényleg mindent megteszünk azért, hogy közellenségnek tekintsenek.Előfordul például, hogy annak ellenére se adunk borravalót, hogy elégedettek voltunk az étteremmel és a kiszolgálással.Lássuk be, hogy mázlistának érezhetjük magunkat, hogy mindezek ellenére, még van, aki főnyereménynek tart.

 

Rák: Tanítanunk kellene a manipulációt, hiszen mesteri szinten hitetjük el a környezetünkkel, hogy milyen sokat teszünk a közért, ám ez valójában nem így van, mert a feladatok legnagyobb részét mások nyakába varrjuk, a babérokat pedig mi aratjuk le.

Valójában csak egy jó tulajdonságunk van, a családcentrikusság, de ez kevés ahhoz, hogy elfeledtesse a rossz tulajdonságainkat.Rákként maga vagyunk a megtestesült szentimentalizmus.Boldogan újranézzük a szappanoperákat, és még ezredjére is izgulunk, hátha most más lesz a vége.

További rossz tulajdonságunk, hogy halogatjuk a dolgainkat.Ennek ellenére még mindig szerencsések vagyunk, hiszen vannak, akik annak ellenére is szeretnek, hogy rákényszerítjük a társaságunkat másokra.

Oroszlán: Ha kell, akkor félrelökünk másokat azért, hogy mi lehessünk a legjobbak, legtündöklőbbek.Gyakran minden gond nélkül elhagyjuk az egyenes utat, hogy megnézzünk, mi vár a mellékúton.Ha a céljaink azt kívánják, akkor a szeretteinket is képesek vagyunk az orruknál fogva vezetni.

A versengés a lételemünk, az ellenfelek pedig retteghetnek tőlünk, mert a logikánk és a lépteink kiszámíthatatlanok.Általában többet kötekedünk, mint valójában kellene, a környezetünk pedig jobban jár, ha belenyugszik, hogy akkor is makacsul kitartunk a véleményünk mellett, ha az égbekiáltó ostobaság.

Az őszinte kritikától igazán felforr a vérünk.Ha minket megdobnak kővel, akkor kővel támadunk vissza.Az érzelmeinket képtelenek vagyunk kordában tartani, ezért nem meglepő, ha mindenki elfordul tőlünk.Mindezek ellenére, mindenki megbocsátja a bűneinket.Ez a szerencsénk.

Szűz: Habár földies jegyek vagyunk, mégsem tudunk stabilan megállni a földön.Folyamatosan felborulunk, de még ott is, ahol korábban rendet tettünk.Igaz, legalább a takarítás olyasmi, amiben otthon érezhetjük magunkat.

Állandóan akadékoskodunk, és képesek vagyunk még az élő fába is belekötni, ez pedig sokakat idegesít.Próbálunk logikusnak és tudatosnak látszani, de könnyen meginog a hitünk, főleg akkor, ha pénzről van szó.

Ebből következik, hogy a munkatársaink kihasználják, hogy minden piszlicsáré ügyet a nyakunkba lehet sózni, mert órákig eldolgozunk vele, ám a babérokat a kollégák aratják le.Ennek a trükknek állandóan bedőlünk.A rossz tulajdonságaink ellenére vannak, akik tudják, hogy milyen nagy a szívünk.

Mérleg: Ötletünk sincs, hogy mi a különbség a valóság és a fantázia között, ráadásul könnyen befolyásolhatóak vagyunk, mert bármit megtennénk azért, hogy mások szeressenek.Bebeszéltük magunknak, hogy nagy dolgokra vagyunk hivatottak, ám az egy helyben toporgás miatt sehova sem jutunk el.

Sokszor irigykedünk a környezetünkre, mert mások bátran haladnak a céljaik felé, és úgy tűnik, mintha az ölükbe hullana a siker.Bambulás helyett, meg kellene dupláznunk az erőfeszítéseinket, mert akkor látványosabb eredményeket érnénk el.

Gyakran nevetségessé tesszük magunkat az elavult ideákkal, amikben hiszünk.Nehezen kezdeményezünk, és folyamatosan rácsodálkozunk arra, hogy másoknak hogyan lehet jobb az élete, mint nekünk.Ennek ellenére szerencsésnek érezhetjük magunkat, mert ahogy idősebbek leszünk, úgy eszmélünk rá arra, hogy tulajdonképpen mégis alkalmasak vagyunk arra, hogy valami nagyot alkossunk.

 

Skorpió: Annyira szeretünk piszkálódni, hogy fel sem tűnik, hogy lassan eltűnnek mellőlünk a barátok, rokonok.Szeretjük érzékinek, csöndesnek, érzékenynek mutatni magunkat, ám ez csak a látszat, mert valójában ravasz, megbízhatatlan alakok vagyunk, aki soha nem ér oda sehova a megbeszélt időben.

Folyamatosan azon jár az eszünk, hogy hogyan dolgozzunk úgy együtt másokkal, hogy nekünk alig kelljen csinálni valamit.Szerencsésnek érezhetjük magunkat, hogy soha nem esünk gödörbe, ugyanis katasztrófaturistaként figyeljük, ahogy mások elbuknak, és az ő hibájukból tanulunk.

Nem érdekel, ha a partnereink folyamatosan dobnak, mert megyünk, és keresünk mást, akit a orránál fogva vezethetünk egy darabig.Mindezek ellenére mázlisták vagyunk, amiért erőszak nélkül tudjuk rákényszeríteni másokra az akaratunkat.Sokan bedőlnek a trükkjeinknek.

Nyilas: Ha valaki vendégségbe hív, akkor jobb, ha felkészül arra, hogy nehezen fog kidobni.Amellett, hogy eszünk, iszunk, kényelembe helyezzük magunkat, még arra is képesek vagyunk, hogy kivasaltassuk a ruhánkat a házigazdával.

Nyilasként maximálisan hiszünk abban, hogy mások csak azért élhetnek, hogy a vágyainkat kielégítsék.Ebben azonban tévedünk.Számunkra nagyon fontos a jólét, az anyagi biztonság, ám nem erőltetjük meg magunkat azért, hogy ezt megteremtsük magunknak, hanem inkább várjuk a csodát.

Amikor sikerül rávennünk valakit, hogy legyen a párunk, akkor bebeszéljük neki, hogy halálra kell dolgoznia magát, mert csak így lehet közös jövőnk.Ennek ellenére egész jó emberek vagyunk, és végül megbecsüljük, amit kapunk

Bak: Tanítanunk kellene a struccpolitikát, hiszen mesterien dugjuk a homokba fejünket, hogy ne kelljenek észrevennünk a környezetünk változásait.Nem vagyunk képesek kilépni a saját árnyékunkból, a lehetőségeinket pedig szűken mérjük.

Két lábon járó pesszimizmus és bizalmatlanság vagyunk.Állandóan vizsgáztatjuk a környezetünket, számon kérjük másokon a késést, az elrontott dolgokat, de azt persze nem ismerjük be, ha mi követjük el ezeket.

A kitartásunk és a tudatosságunk nem vezet semmire, mert csak nagyon ritkán tudjuk meghatározni a konkrét célokat.Jellemző ránk, hogy csak lézengünk, a nagy lépést pedig késve tesszük meg.Másokat dolgoztatunk, és nagyszerűen ügyeskedünk.Tulajdonképpen még így is szerencsésnek érezhetjük magunkat, mert a konzervatív gondolkodásunk lassan, de elvezet a célig.

 

 

Vízöntő: Annyira naivak vagyunk, hogy ennek minden egyes nap megisszuk a levét.Minket könnyű palira venni a piramisjátékokkal, mert elhisszük, hogy munka nélkül is lehet pénzt keresni, de ugyanilyen könnyen aláírunk mindenféle kezességi nyilatkozatot, hiteleket veszünk fel, és bedőlünk mások szavainak.

Álomvilágban élünk, a realitást pedig hírből sem ismerjük.Lássuk be, hogy csak nekünk nem tűnik fel, hogy képtelenek vagyunk felnőni.Vízöntőként a legjobb bélyeg, amit ránk lehet nyomni, az az infantilis.

Nem ritka, hogy csak ülünk a kanapén, nézünk magunk elé, és arra várunk, hogy valaki sajnálni kezdjen.Szeretetéhségünk határtalan, ám mégis szerencsésnek érezhetjük magunkat, mert újra és újra elkövetjük ugyanazt a hibát, mégis mindig akad valaki, aki kihúz a bajból.

Halak: Bebeszéltük magunknak, hogy remek dolog, ha az intuíciókra, megérzésekre hallgatunk, valamint elhitettük magunkkal, hogy spirituálisan messze a többiek felett állunk.Valójában ugyanazt a hibát követjük el újra, és újra, és megint.

A józan gondolkodás és a reális vágyak távol állnak tőlünk.Az öngyilkos hajlamunk olykor felerősödik, de szerencsére gyávák vagyunk ahhoz, hogy kárt tegyünk magunkban.Az embereket az őrületbe tudjuk kergetni a szélsőséges hangulatingadozásainkkal.A barátaink többsége messzire menekül előlünk.

Nem csoda, ha csak a Halak csillagjegyű emberekkel tudunk szoros kapcsolatot kialakítani.Nincs befolyásunk az emberekre, az eseményekre, ezért csak megtörténnek velünk a dolgok.Ilyenkor másokra mutogatunk.Ennek ellenére szerencsések vagyunk, mert a művészi képességeinkkel magas szinten űzhetjük az önkifejezést.

(Forrás: life.hu)