Ezek a csillagjegyek nem jeleskednek a házasságban.

Tisztelet a kivételnek, de a horoszkóp állítása szerint, az alábbi négy csillagjegy női képviselőiből aligha válhat született feleség, mert ők inkább más tulajdonságokban jeleskednek. Vajon te is közéjük tartozol?

A Kos csodás nő, feleségnek már nem annyira: Értelmes, csodás, ragyogó nő, akiről tudjuk, hogy szeret a maga ura lenni, ezért nem csoda, ha egy férfi annyira beleszeret, hogy oltár elé áll vele.

A házasságban a Kos nő hűséges és kitartó, ám nem önzetlen.

Ha a férje nem teljesíti az elvárásokat, nem adja meg neki, amit elvár tőle, akkor a Kos feleség összecsomagol és faképnél hagyja a férfit, hogy keressen helyette valaki mást, aki hajlandó lesz teljesíteni a kéréseit.

A Kos nő férje egyáltalán nem érezheti biztonságban magát, már csak azért sem, mert úgy, ahogy ő felfigyelt a Kos nőre, úgy másnak is szemet szúrhat, hogy milyen különleges teremtésről van szó. Emellett a Kos feleség nem viseli el az ellenőrizgetést, de azt sem, ha korlátokba ütközik.

A legjobb, ha a férje megadja és megengedi neki mindazt, amit szeretne, ami valójában nem is olyan sok dolog.

Abban az esetben, ha a férfi nem okoz csalódást a Kos nőnek, akkor remek feleség válhat belőle.

Az Oroszlán tökéletesnek hiszi magát: Csodálatos nő, akivel megütötte a főnyereményt az a férfi, akit a kegyeibe fogadott, ám nem árt óvatosnak lenni, mert az Oroszlán feleség hatalmas patáliát csap, ha nem kapja meg azt, amit szeretne. Ilyenkor duzzog, megsértődik és dühöng, tehát alaposan kiérdemelte a drámakirálynő címet.

Az Oroszlán feleségnek ugyanakkor hatalmas a szíve, nagyon tud szeretni, gondoskodni és hűséges, ami mellett az sem elhanyagolható tény, hogy igazán vonzó nő. Feleségként nem ő a követendő példa, de persze, ezt soha nem ismerné be, hiszen tejesen biztos abban, hogy mindenkinél jobb.

A férj könnyen kijöhet az Oroszlán feleségével, ugyanis a a trükk az, hogy jó messzire kerülje el, amikor dührohamot kap, és várja ki, amíg lehiggad.A Szűz a porszemeket is sorba teszi: Annyira rendezett, rendszerezett, maximalista, pedáns csillagjegy a Szűz, hogy ez néha kifejezetten ijesztővé teszi. Természetesen ő azt hiszi, hogy mindig tudja, hogy mi a jó és mi a rossz.

Egy Szűz feleség alaposan próbára teszi a férfi türelmét, de megéri a fáradtság, ha a férj nem rondít bele a Szűz nő terveibe, hanem engedi, hogy úgy csinálja és szervezze a dolgait, ahogy neki tetszik, mert akkor remek társ lesz. A Szűz feleségtől senki se várjon babusgatást, de arra lehet számítani, hogy néha kissé bogaras, nehézkes és túlzásba viszi a házimunkát.

Habár nem egy mintafeleség, mégis nagyon ragaszkodó, odaadó és szerethető teremtés. Abban az esetben, ha egy férfi úgy dönt, hogy megkéri a Szűz barátnője kezét, akkor a jövőben kezelje humorral és fogadja el a szokásait, mert akkor nem lesz különösebben baj.

A Nyilas nem viseli el a kötöttségeket: Ha egy férfi izgalomra, változatosságra és szokatlan eseményekre vágyik, akkor mindenképpen kérje meg a Nyilas barátnője kezét, hiszen ez a csillagjegy szenvedélyes és képtelen egy helyben maradni.

A Nyilas feleség igényli a kalandot, a szórakozást, a kihívást, ami mellett rengeteg inspirációra van szüksége. Mellette nem lehet unatkozni, ám ez azt is jelenti, hogy a férjének egyetlen nyugodt perce sem lesz.

A Nyilas férjének arra is számítania kell, hogy könnyen elveszítheti a feleségét, ha elveszi előle a levegőt, le akarja beszélni a céljairól. Ha azonban képes lesz felvenni a Nyilas tempóját, akkor rengeteg helyre eljuthat a világban, ráadásul a Nyilas feleség remek partner, ha érzi, hogy nagyon szeretik.