Az európaiak körében a leggyakoribb a félrelépés (ráadásul szívesebben szexelnének a vízparton, mint a négy fal között), az amerikaiak viszont eléggé megbízhatatlanok, ha védekezésről van szó: főként a megszakításos közösülést alkalmazzák. Nem igaz az a sztereotípia sem, hogy az amerikaiak imádnak kísérletezni a szexben: úgy tűnik, az európaiak szeretnek több mindent kipróbálni.

20151022felizgatnad-a-pasidat-ime-nehany4

A DrEd.com nevű online gyógyszerészeti és egészségügyi portál 1000 felnőttet kérdezett szexuális szokásairól, így kiderült, hogy az európaiak 57 százaléka csalta már meg partnerét (főként a nők szeretnek félrekacsintani!), míg az az amerikaiak a leginkább hűségesek: csupán 36 százalékuk lépett már félre. Az európai nők 64 százaléka, az amerikai hölgyek 41 százaléka volt hűtlen, míg az európai férfiaknál 49 százalékos ez az arány, szemben az amerikai urak 31 százalékával.

Európában ma a misszionárius póz a legnépszerűbb (29 százalék), míg Amerikában 30 százalék a kutyapózra esküszik. A védekezés is más az óceán két partján: az amerikaiak és az európai férfiak az óvszert választják, míg az európai nők a tablettára esküsznek. Az egészségügyi problémák tekintetében az amerikai férfiak vannak a leginkább képben: 58 százalékuk képes azonosítani a prosztatát, a méhet, a petefészket, a méhnyakat stb., tehát ismeri saját és párjuk testének anatómiáját is.

(forrás: life)