Csecsemőgyilkosság: Két babával is végzett Kinga! „Rossz útra tértem” – írta a kegyetlen nő

Döbbenetes fordulat: újabb csecsemőgyilkossággal gyanúsítják azt a sárkeresztúri nőt, aki múlt szombaton megfojtotta egészségesen született kislányát.
„Rossz útra tértem egyszer vagy kétszer. Rájöttem a dolgokra saját erőmből. Rossz döntések sorban, de ez oké. Isten hozott a zakkant életemben” – így ír magáról a közösségi oldalán az a 23 éves sárkeresztúri nő, akit immár két újszülött meggyilkolásával gyanúsít a rendőrség.

Mint arról beszámoltunk: K. Kinga múlt szombaton fojtotta meg az egészségesen született kislányát, akit a párja családjánál egy melléképületben hagyott magára. A terhességről senki sem tudott. A szőke hajú lány a kihallgatásán bevallotta a zsaruknak, hogy 2017 nyarán, egy Budapest melletti település erdős részén is megszült egy gyereket, akit a sorsára hagyott. A nyomozók visszavitték a helyszínre, ahol pontosan visszaidézte nekik a tettét.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kétrendbeli, 14. életévét be nem töltött személy sé­relmére elkövetett emberölés miatt folytat nyomozást.

– A védencem elmondása alapján a két gyermek apja nem azonos. A nyomozás mostani állása szerint mindkét terhességet teljesen titokban tudta tartani. Részletesen beszámolt az elkövetés módjáról, de a beismerő vallomás önmagában nem perdöntő, a cselekményt bizonyítani kell – mondta a Borsnak K. Kinga ügyvédje.

– A 2017-es esetről vallomásában elmondta, hogy vendégségben volt egy házban, a cselekményt pedig akkor követte el, amikor magára maradt. Mire a többiek visszaértek, már túl volt „mindenen”. Egykedvűség, szinte teljes érzelemmentesség látszik rajta, voltak apró elszólásai is, amik megkérdőjelezik a beszámolója igazságtartalmát, a hatóságok ezért egy poligráfos vizsgálatnak fogják alávetni hamarosan – tette hozzá dr. Pölöskei Ernő.

ABORTUSZON IS RÉSZT VETT?
A Bors információi szerint Kinga az interneten ismerkedett meg a két éve sorsára hagyott gyermek apjával, akinél a szülés idején vendégeskedett. Sikerült elérnünk a lány egyik korábbi barátját, aki azt mondta, Kinga 2017 előtt is volt már terhes, sírva beszélt neki az abortuszáról, ami miatt depressziós is volt.

#csecsemőgyilkosság #sármellékicsecsemőgyilkos