1992-ben vásárolta meg a Casa Casuarina-t a divatguru, Gianni Versace. A Versace márka alapítója több mint 20 esztendővel ezelőtt 10 millió dollárt fizetett az ingatlanért, igaz, gyakorlatilag azonnal ráköltött további 33 millió dollárt, hogy megnövelje a ház alapterületét, továbbá a hátsókertben felépíttessen egy hatalmas medencét.

???????????????

A lakás felújítása során Versace elképesztő stílusát is beleszőtte a ház dekorációjába, a kastély falait mozaikokkal, freskókkal dekorálták, amihez használtak többek között 24 karátos arany betéteket is. Versce rajongott otthonáért, itt élt egészen 1997-es haláláig. Ekkor a divatdiktátor örökösei 20 millió dollárért adták el az ingatlant, mely az elmúlt három évben butikhotelként, valamint étteremként üzemelt.

luxus versace

Igaz ugyan, hogy az aranybetétes medence már nincs meg, a divatguru egykori otthona azonban idén először 125 millió dollárért került az ingatlanpiacra, azonban ezen az áron nem talált vevőre a megtestesül divattörténelem. Ennek köszönhetően a Miamiban található divatpalotára szeptember 17-én lehetett licitálni, 50 millió dollár körüli kezdőlicittel.

120611versacehousem25 gianni versace luxury versace luxury miami versace versace castle versace dream versace house versace miami versace szoba versace usa Vivitar versus